menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 3.02b 0ong

Bouwnummer 3.02b 0ong - LELYSTAD

Wil je ook wonen op een toplocatie? Dan is dit appartement geschikt voor jou! Dit 2 kamer starters appartement van circa 49 m2 beschikt over een slaapkamer badkamer en een Living met een open keuken. Indeling Lees meer
Koopsom:

€ 180.500 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Onder optie
Vragen? Bel 0320-281800Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Wil je ook wonen op een toplocatie? Dan is dit appartement geschikt voor jou!
Dit 2 kamer starters appartement van circa 49 m2 beschikt over een slaapkamer badkamer en een Living met een open keuken.

Indeling van het appartement:

Hal, toilet berging met technische ruimte, slaapkamer, badkamer met wasmachine aansluiting en een LIVING met een openkeuken. Het appartement beschikt volledig over vloerverwarming met uitzondering van het toilet. Het appartement wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk maar exclusief een keuken. Deze kunt je naar eigen smaak inrichten.
Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en een extra berging.

In het nieuwe wooncomplex woon je in Amsterdamse sferen. Het stoere gebouw past bij de industriële sfeer van de haven. Het ontwerp is gebaseerd op de pakhuizen uit de Gouden Eeuw. De strakke lijnen en kenmerkende hoge ramen doen denken aan de iconische Amsterdamse havengebouwen. De kleur van de robuuste bakstenen geven het een moderne twist.
In Batavia Haven woon je aan de kust, met uitzicht over het Markermeer en met alle voorzieningen nabij. Op de begane grond vind je diverse horecagelegenheden.

Kortom: Bataviahaven is toonaangevend voor Lelystad, schitterend gelegen aan de kust. Flaneren over de boulevard is mogelijk, de nabij gelegen gezellige restaurants en winkeltjes hebben de deuren open om een hapje te eten of een kopje koffie te drinken. De havenkom Bataviahaven ligt zomers vol mooie jachten en vloten.


Een fantastische plek om te wonen aan het Markermeer.www.woneninbataviahaven.nl

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 3.02b 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-281800

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten