menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 2.20 0ong

Bouwnummer 2.20 0ong - ALMERE

Vanuit de toewijzing staan alle bouwnummers onder optie. Daarnaast staan er meer dan 100 reservekandidaten genoteerd. -------------------- Betaalbaar wonen in een hagelnieuw appartement. Met comfortabele Lees meer
Koopsom:

€ 158.250 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Vanuit de toewijzing staan alle bouwnummers onder optie. Daarnaast staan er meer dan 100 reservekandidaten genoteerd.

--------------------

Betaalbaar wonen in een hagelnieuw appartement. Met comfortabele vloerverwarming en een zonnig, ruim balkon en uitzicht op groen. Met twee óf drie kamers, want de indeling bepaalt u! Welkom in het slimme, meest buitengewone wooncomplex van Almere.

Verdeeld over drie gebouwen telt Almere BUITENgewoon 73 appartementen waarvan 57 koop- en 16 vrije sector huurappartementen. Grondgebonden met terras, hoge woningen met uitzicht, huur en koop. Voor elk wat wils dus in het bijzonder voor één- en tweepersoonshuishoudens en starters op de woningmarkt. Dankzij de unieke combinatie van bescheiden vloeroppervlakte en slimme indeling krijgt u hier een complete woning tegen scherpe prijzen.

BUITENgewoon bestaat uit drie woongebouwen met een binnentuin als middelpunt. Blok 1 is met acht verdiepingen het hoogst. De balkons op het zuiden bieden o.a. uitzicht op de binnentuin. Op de begane grond bevinden zich de bergingen voor de bewoners van blok 1.
Blok 2 is vijf hoog. Gericht op het westen geniet u ook hier van een zonnig balkon boven de binnentuin. De begane grond is ingericht als parkeerplaats. Blok 3 telt vier woonlagen. De woningen op de begane grond hebben een eigen terras, de overige woningen een balkon op het zuiden met uitzicht over de levendige Evenaar.
De woningen van blok 3 (type D) zijn 16 vrije sector huurappartementen.

Het intieme binnengebied is uitsluitend bedoeld voor de bewoners van BUITENgewoon. Deze hof-achtige plek biedt mogelijkheden voor veel groen, speel- en zitgelegenheden en de bergingen voor blok 2 en 3. Het dak van de bergingen is uitgevoerd als groen dak, zodat het vanaf uw balkon optisch deels wegvalt in de rest van de tuin.

Aan maar liefst drie zijden van het complex is parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook onder blok 2 is ruimte voor auto's. Hiermee biedt BUITENgewoon voldoende parkeergelegenheid voor bewoners én bezoekers.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 2.20 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten