menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 117A 0ong

Bouwnummer 117A 0ong - LELYSTAD

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2) om informatie af te halen of jouw vragen te stellen. Voor een individueel Lees meer
Koopsom:

€ 369.500 v.o.n.

  • Type

    2-onder-1-kapwoning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht onder voorbehoud
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2) om informatie af te halen of jouw vragen te stellen. Voor een individueel gesprek op doordeweekse dagen, ook in de avonduren, kun je een afspraak maken met de makelaars.

Project:

Zie je het voor je? Een vrijstaande villa met een riante tuin waar je werkelijk alle ruimte hebt, of misschien heb je je droomhuis wel op papier gezet en ben je nu alleen nog op zoek naar een bouwkavel. Op Buitenhof vind je jouw Woonschat. Behalve het woningtype valt er namelijk nog veel meer te kiezen. Zo worden er verschillende woningtypen gerealiseerd en kun je kiezen uit diverse woonsferen. Daarnaast kun je ieder woningtype ook nog geheel naar maat laten uitbreiden of aanpassen. Wil je een garage of liever een extra werkkamer op de begane grond? Op Buitenhof wordt jouw droom werkelijkheid. Dus hoe ziet jouw ideale woning eruit? Buitenhof is echt een heerlijke plek om te wonen.Daarnaast worden de meeste woningen ook al volledig gasloos aangeboden. Hierbij wordt de woning verwarmt door een warmtepompsysteem welke buitenlucht omzet in een comfortabele warmte. In de zomer kun je hier zelfs optioneel mee koelen. Dit verwarmingssysteem wordt aangesloten op de vloerverwarming welke op de begane grond en eerste verdieping van de woning wordt toegepast. Dit verwarminssysteem is op de 1e verdieping zelfs per ruimte regelbaar. Daarnaast worden de noodzakelijke bouwkundige en installatietechnische voorzieningen getroffen om dit systeem zo efficiënt mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan extra zonnepanelen, een geïsoleerde garage, of mooie geïsoleerde houten garagedeuren. Optioneel kun je kiezen voor het plaatsen van extra zonnepanelen op het dak om je jaarlijkse energiekosten nog meer te beperken. Tijdens het gesprek met de installateur kun je bovendien de installatie geheel op maat laten aanpassen.

Naast de door de ontwikkelaar opgezette verkaveling is het mogelijk om een ander woningtype of het bestaande woningtype in een andere uitstraling (sfeer) op de gewenste kavel te realiseren.

De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, vanaf 600 tot wel 1.477 m², langs lommerrijke lanen. De prachtige groene inrichting en waterpartijen geven de omgeving een parkachtige uitstraling. Wat het leven op Buitenhof helemaal aangenaam maakt, zijn de voorzieningen die je hier treft. Wat dacht je van een restaurant bij je om de hoek of de fitness, sauna, zwembad en tennisbaan op loopafstand? Het leven op Buitenhof is echt aangenaam!

Omgeving:

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast dé Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.

Winkelen, een sportieve activiteit of een culturele avond … Lelystad biedt het allemaal. In de nabijheid o.a. winkelcentra en scholen, maar ook een golfbaan waar je een balletje kunt slaan. Behalve het complete centrum van Lelystad, biedt fashion outlet Bataviastad, ruim 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen.

Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 117A 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-241774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten