menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 1.01 0ong

Bouwnummer 1.01 0ong - LELYSTAD

Wil je ook wonen op een toplocatie dat je vanuit je appartement uitzicht hebt op de havenkom? Dan is dit luxe appartement geschikt voor jou! Dit luxe royale 4 kamer appartement van circa 168 m2 beschikt Lees meer
Koopsom:

€ 439.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-281800Bezichtigen Terug naar resultaten

Over de woning

Wil je ook wonen op een toplocatie dat je vanuit je appartement uitzicht hebt op de havenkom? Dan is dit luxe appartement geschikt voor jou!
Dit luxe royale 4 kamer appartement van circa 168 m2 beschikt over drie slaapkamers, een Royale Living met een inpandige serre met een schitterend uitzicht over het Markermeer waar u zomer en winter volop van kunt genieten!!!

Indeling van het appartement:

Hal, toilet meterkast, royale berging met wm en drogeraansluiting, wtc. Drie slaapkamers, badkamer, ROYALE LIVING met inpandige serre. Het appartement beschikt volledig over vloerverwarming met uitzondering van het toilet. Het appartement wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk maar exclusief een keuken. Deze kunt u naar eigen smaak inrichten.
Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en een extra berging.

In het nieuwe wooncomplex woon je in Amsterdamse sferen. Het stoere gebouw past bij de industriële sfeer van de haven. Het ontwerp is gebaseerd op de pakhuizen uit de Gouden Eeuw. De strakke lijnen en kenmerkende hoge ramen doen denken aan de iconische Amsterdamse havengebouwen. De kleur van de robuuste bakstenen geven het een moderne twist.
In Batavia Haven woon je aan de kust, met uitzicht over het Markermeer en met alle voorzieningen nabij. Op de begane grond vind je diverse horecagelegenheden.

Kortom: Bataviahaven is toonaangevend voor Lelystad, schitterend gelegen aan de kust. Flaneren over de boulevard is mogelijk, de nabij gelegen gezellige restaurants en winkeltjes hebben de deuren open om een hapje te eten of een kopje koffie te drinken. De havenkom Bataviahaven ligt zomers vol mooie jachten en vloten.


Een fantastische plek om te wonen aan het Markermeer.www.woneninbataviahaven.nl

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 1.01 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-281800

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten