menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 071 0ong

Bouwnummer 071 0ong - ALMERE

Penthouse op de 10e verdieping Op de bovenste verdieping van de hoogbouw van Extravert Almere Buiten vind je dit prachtige penthouse met een oppervlakte van 129 m2. Een grote woonkamer, een kantoor, twee Lees meer
Koopsom:

€ 449.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Penthouse op de 10e verdieping

Op de bovenste verdieping van de hoogbouw van Extravert Almere Buiten vind je dit prachtige penthouse met een oppervlakte van 129 m2. Een grote woonkamer, een kantoor, twee balkons, twee badkamers, dit is werkelijk een appartement met uitstraling. Een appartement voor iedereen die op privacy en ruimte is gesteld.

Vereniging van Eigenaren

Ook als eigenaar van dit penthouse ben je lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.
Entree

In de centrale hal pak je de lift naar de 10e verdieping. Vanuit je entreehal, met garderobe-nis en meterkast, loop je door naar de woonkamer. Aan je rechterhand het kantoor, de tweede badkamer en de logeerkamer.

Veel woongenot

Vanuit de hal kom je eerst in de living van 41 m2. Het daglicht valt binnen door de vele ramen van deze op het zuidwesten gelegen kamer. Via de balkondeur kom je op het balkon, waar je met twee personen prima kunt zitten om van het uitzicht te genieten. Aan de andere kant loopt je zitkamer over in de eetkamer met open keuken, met een oppervlakte van 27 m2. Voor de eetkamer bevindt zich het tweede balkon, met een daarin opgenomen plantenbak. Hier kun je zonder problemen een tuintafel met vier stoelen kwijt, zodat je hier ook lekker kunt eten of borrelen met vrienden.

Een keuken die past bij jouw wensen

Als je dit penthouse komt bekijken, zal je opvallen dat er nog geen keuken in zit. Die zijn we niet vergeten, maar wij vinden het belangrijk dat jij zelf invloed hebt op hoe je keuken eruit ziet. Welke apparatuur wil je er bijvoorbeeld in hebben? Je mag zelf dus een ontwerp maken, of dat laten doen. Houd er daarbij rekening mee dat je keuken is voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken. Bij aankoop van dit appartement ontvang je hiervoor een keukencheque ter waarde van € 3.750. Zo creëren we samen een keuken die past bij jouw wensen.

Twee badkamers

Je penthouse heeft twee badkamers. De eerste bevindt zich bij de hoofdslaapkamer, de tweede bij de logeerkamer. Beide badkamers zijn afgewerkt met hoogwaardige en luxe materialen, zoals een luxe douchecabine, tegelwerk tot aan het plafond, een thermostatische douchekraan, vloerverwarming en een elektrische designradiator. Beide badkamers beschikken ook over een toilet. In de entreehal bevindt zich nog een derde toilet, vooral bedoeld voor het bezoek dat je ontvangt.

Slaapkamer met inloopkast

Als je wilt, hoef je geen kledingkast in je slaapkamer (17 m2) te plaatsen, want aansluitend aan deze kamer heb je een inloopkast van 5 m2. En daarnaast je eigen badkamer, met dezelfde afmetingen. Wat een comfort! Als je vanuit je bed naar buiten kijkt, zie je het balkon en ook hier een royale plantenbak, onderdeel van de stijl van Extravert. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van het penthouse. Deze kamer is bijna 14 m2 groot en heeft een eigen badkamer. Fijn voor als je gasten op bezoek hebt.

Kantoor

Aan de noordzijde van je penthouse zit je kantoor van 7 m2. Je eigen werkplek aan huis, waar je in alle rust kan werken.
Berging

In de berging van je penthouse tref je voorzieningen aan voor het aansluiten van de wasmachine en wasdroger. In de gemeenschappelijke berging op de begane grond, heb je een eigen plek voor je fiets.

Parkeren

Aan de achterzijde van het complex is een gemeenschappelijke parkeerplaats waarvan 2 plaatsen gereserveerd zijn voor het penthouse.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 071 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten