menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 056 0ong

Bouwnummer 056 0ong - ALMERE

Appartement aan de voorzijde Aan de voorzijde van de hoogbouw van Extravert Almere Buiten vind je van de 2e tot en met de 9e verdieping deze acht appartementen, waarbij je 82 m2 ruimte tot je beschikking Lees meer
Koopsom:

€ 276.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Appartement aan de voorzijde

Aan de voorzijde van de hoogbouw van Extravert Almere Buiten vind je van de 2e tot en met de 9e verdieping deze acht appartementen, waarbij je 82 m2 ruimte tot je beschikking hebt. Met name de grote woonkamer springt hierbij in het oog.

Vereniging van Eigenaren

Lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaren (VvE) hoort er natuurlijk ook bij als je eigenaar bent van een appartement in Extravert. De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.
Entree

Vanuit de centrale hal pak je de trap of lift naar de verdieping waarop je appartement zit. Als je hier binnenkomt ga je door de hal en gang naar de woonkamer met open keuken. Aan de gang zitten de slaapkamers, het tweede toilet en de badkamer.

Flinke woonkamer

Met ruim 42 m2 heb je een flinke woon- en eetkamer met open keuken. Er is hier voldoende plaats voor een grote eettafel, een royale zithoek en een tweede zitje. Vanuit deze kamer kom je op de loggia, waar je met twee personen lekker kunt zitten. Ook in de grootste slaapkamer zit een deur naar dit balkon.

Wit… of toch een kleurtje?

Welke kleur krijgt jouw keuken straks? Kies je voor wit, of toch voor een kleurtje. Dat bepaal je namelijk zelf, want de keuken in je appartement wordt gebaseerd op jouw wensen. Bij aankoop van een van deze appartementen ontvang je hiervoor een keukencheque ter waarde van € 3.750.

Lekker onder de douche

Je badkamer is afgewerkt met hoogwaardige en luxe materialen. Hier sta je straks lekker onder de douche. Aan alles is gedacht, zoals een fraai douchescherm, thermostatische douchekraan, vloerverwarming en een elektrische designradiator. Ook het tweede toilet dat je appartement heeft, is luxe uitgevoerd.

Slaapkamers

Bijna 17 m2, zo groot is de hoofdslaapkamer in dit appartement type. Dat is royaal. De tweede slaapkamer is zo’n 6 m2 en daarmee prima geschikt als bijvoorbeeld logeerkamer.

Eigen berging

In de eigen berging tref je voorzieningen aan voor het aansluiten van de wasdroger en wasmachine. In de gemeenschappelijke berging op de begane grond, heb je een eigen plek voor je fiets.

Parkeren

Aan de achterzijde van het complex is een gemeenschappelijke parkeerplaats, waar je als bewoner gebruik van kunt maken.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 056 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten