menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 053 0ong

Bouwnummer 053 0ong - ALMERE

Welke verdieping? Dit hoekappartement vind je op de 1e tot en met de 10e verdieping van de hoogbouw van Extravert Almere Buiten. Deze appartementen hebben een totale oppervlakte van 89 m2. Dat is exclusief Lees meer
Koopsom:

€ 286.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Welke verdieping?
Dit hoekappartement vind je op de 1e tot en met de 10e verdieping van de hoogbouw van Extravert Almere Buiten. Deze appartementen hebben een totale oppervlakte van 89 m2. Dat is exclusief het grote terras. Dit ligt op het zuidoosten, dus je hebt hier een flink deel van de dag zon. Met drie slaapkamers zijn deze appartementen ook goed geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Op welke verdieping wil jij wonen?

Vereniging van Eigenaren

Als eigenaar van dit appartement word je lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijke parkeerterrein.
Entree

Vanuit de centrale hal ga je met de trap of de lift naar je appartement. In de entreehal van je woning zit de meterkast en is opbergruimte voor bijvoorbeeld jassen.

Aangenaam wonen

Het is aangenaam wonen in dit appartement met een woon- en eetkamer van 34 m2, met open keuken. Vanuit de woonkamer kijk je uit over het Meridiaanpark, een groene oase in Almere Buiten. Het balkon strekt zich uit over de hele lange zijde van je woning, dus ook buiten heb je veel ruimte. In het balkon is ook een vaste plantenbak opgenomen, die mede zo bepalend is voor de groene uitstraling van Extravert.

Hoeveel keukenkastjes wil je?

Het is aan jou om te bepalen hoeveel keukenkastjes je wilt. De indeling van de keuken bepaal je namelijk zelf. Hiervoor krijg je bij aankoop van dit appartement een keukencheque ter waarde van € 3.750. Dat wordt een avondje tekenen…

Een weldadige douche

Een badkamer waar je plezier van gaat hebben door de complete en luxe afwerking. Daarbij kun je denken aan vloerverwarming, een douche met douchegoot, producten van bijvoorbeeld Grohe en Villeroy & Boch en een elektrische designradiator. Alle ingrediënten voor een weldadige douche zijn aanwezig. Op de gang is een tweede toilet, dat ook luxe is uitgevoerd.

Drie slaapkamers

Met drie slaapkamers is dit echt een familiewoning. De hoofdslaapkamer heeft een oppervlakte van 13 m2, de twee andere kamers zijn ieder iets meer dan 7 m2 groot.

Eigen berging

Je appartement heeft een eigen berging, waarin voorzieningen zijn getroffen voor het plaatsen van een wasmachine en wasdroger. In de gemeenschappelijke berging op de begane grond, heb je een eigen plaats om fietsen te zetten.

Parkeren

Je auto parkeer je op de gemeenschappelijke parkeerplaats aan de achterzijde van het complex.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 053 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten