menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 014 0ong

Bouwnummer 014 0ong - ALMERE

Studio Dit is een van de twee studio’s die Extravert telt. Dit 1-kamer appartement heeft een oppervlakte van 40m2, waarbij je wonen, werken en slapen in één ruimte combineert. De studio’s zijn gesitueerd Lees meer
Koopsom:

€ 169.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Onder optie
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Studio
Dit is een van de twee studio’s die Extravert telt. Dit 1-kamer appartement heeft een oppervlakte van 40m2, waarbij je wonen, werken en slapen in één ruimte combineert. De studio’s zijn gesitueerd boven de hoofdingang van het complex. Een goede keuze voor iemand die net start op de woningmarkt.

Vereniging van Eigenaren
Ook als eigenaar van een studio word je lid van de Vereniging van Eigenaren. Die is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.

Entree
Deze studio is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex en is te bereiken via de centrale hal met de lift of de trap. Ben je boven, dan stap je door je voordeur je studio in. In de entree bevindt zich de meterkast en de toegang naar de bergruimte en badkamer.

Alles in een
De woon- en slaapruimte in je studio heeft een oppervlakte van ongeveer 28 m2. Voldoende voor een keuken, een eethoek en een zithoek. Aan de voorkant van je studio is genoeg plaats voor een tweepersoonsbed.

Je keuken is maatwerk
Als je kiest voor een studio, ben jij het ook zelf die bepaalt hoe de keuken eruit komt te zien. Hiervoor ontvang je een keukencheque ter waarde van € 3.750. Je keuken wordt dus maatwerk, gebaseerd op jouw wensen.

Complete badkamer
Net zoals alle andere badkamers in Extravert is ook deze stijlvol en luxe afgewerkt. Daarvoor gebruiken we materialen van onder andere Grohe en Villeroy & Boch. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond, de douche is voorzien van een goede thermostatische douchekraan en je hebt ook hier vloerverwarming. Een toilet, wastafel en designradiator maken het geheel compleet.

Berging
De studio heeft een eigen berging, waar je ook een wasmachine en wasdroger kunt plaatsen. In de gemeenschappelijke berging heb je verder nog een eigen bergruimte voor je fiets en andere zaken die je niet direct nodig hebt.

Parkeren
Het gemeenschappelijke parkeerterrein van Extravert bevindt zich aan de achterzijde.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 014 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten