menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 013 0ong

Bouwnummer 013 0ong - ALMERE

Balkonterras Op de 1e verdieping van de laagbouw van Extravert vind je dit appartement. Ruim 75 m2 groot, met de entree via de hoofdingang van het complex. Het balkonterras aan de voorzijde is bijna 6 Lees meer
Koopsom:

€ 247.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht onder voorbehoud
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Balkonterras
Op de 1e verdieping van de laagbouw van Extravert vind je dit appartement. Ruim 75 m2 groot, met de entree via de hoofdingang van het complex. Het balkonterras aan de voorzijde is bijna 6 meter breed. Het wordt geflankeerd door de planten in een van de metershoge plantenbakken die zo typerend zijn voor Extravert.

Vereniging van Eigenaren
Net zoals bij ieder appartement in Extravert word je als eigenaar van dit appartement, lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.
Entree

Via de hoofdentree van Extravert kom je bij je voordeur. De lift en het trappenhuis zijn om de hoek.

Woon- en eetkamer
Je woon- en eetkamer met open keuken heeft een oppervlakte van 32 m2. Voldoende plaats dus voor een gezellige eettafel en een comfortabele zithoek. Het balkonterras aan de voorzijde van je woning nodigt uit om hier ’s ochtends een kopje koffie te drinken of ’s avonds bij te komen van een drukke dag.

Stel je eigen keuken samen
Hoe je open keuken eruit komt te zien, bepaal je zelf. De keuken is voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken. Bij aankoop van dit appartement ontvang je een keukencheque ter waarde van € 3.750. Zo stel je je eigen keuken samen, dat is pas maatwerk.

Je badkamer
Bij de inrichting van je badkamer en het gastentoilet hebben we gekozen voor materialen van onder andere Grohe en Villeroy & Boch. Hiermee heeft je badkamer een luxe uitstraling. Daar dragen ook zaken als vloerverwarming, douche met douchescherm, wastafel, toilet en elektrische designradiator aan bij. Een tweede toilet bevindt zich in de gang.

Slaapkamers
Zoals veel appartementen in Extravert, heb je ook hier de beschikking over 2 slaapkamers. De grootste van de twee meet bijna 11 m2, de andere 10 m2. Een verdeling als hoofdslaapkamer en logeer- en/of werkkamer ligt dan voor de hand. Feit is dat het slaapkamers zijn met een prettig formaat.

Was doen in de berging
Je hoeft je wasmachine en wasdroger niet in de badkamer te plaatsen, in de berging van je appartement zitten namelijk de aansluitingen hiervoor. Op de begane grond heb je in de gemeenschappelijke berging ook nog een eigen ruimte voor bijvoorbeeld je fiets.

Parkeren
Aan de achterzijde van het complex vind je de gemeenschappelijke parkeerplaats. Hier kun je je auto kwijt.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 013 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten