menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - LELYSTAD

Het eigentijds vormgegeven appartementencomplex kijkt uit over het water. Eyecatcher van het gebouw zijn de verspringende gevels van de appartementen/ penthouses. Grote glazen gevels bieden een weids uitzicht Lees meer
Koopsom:

€ 639.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Het eigentijds vormgegeven appartementencomplex kijkt uit over het water. Eyecatcher van het gebouw zijn de verspringende gevels van de appartementen/ penthouses. Grote glazen gevels bieden een weids uitzicht over het Markermeer en Bataviahaven. Zijn de appartementen op de eerste vier verdiepingen al ruim, de luxe penthouses op de 5e verdieping vormen met een zeer royale van ca. 179 m² tot maar liefst ca. 230 m² de overtreffende trap.

Het eerste wat opvalt, zijn de grote glazen puien die voor veel natuurlijk licht zorgen. Vanuit uw riante woonkamer stapt u zo het heerlijke balkon op. Houdt u de pui op het balkon dicht, dan heeft u een prachtig verlengstuk van de woonkamer.

Alle appartementen hebben een balkon aan de voorzijde (bouwnummer 25 en 26 hebben een terras aan de achterzijde). Bij mooi weer kunt u hier lekker lang buiten zitten. De appartementen variëren in woonoppervlakte van ca. 92 tot ca. 217 m². Geïntegreerd in het gebouw bevindt zich de bergruimte. Ideaal om bijvoorbeeld uw fiets(en) te stallen. De oppervlakte van de balkons van de appartementen variëren van 11 tot 20 m2 . Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich de centrale toegang van het appartementencomplex.

Op de bovenste etage van het appartementengebouw bevinden zich de luxe penthouses. De grootste van de twee
penthouses is met een woonoppervlakte van 230 m2 en een balkon van 20 m2 erg royaal bemeten. Van binnen
straalt alles klasse uit en door de grote ramen bent u verzekerd van een fantastisch uitzicht over de boulevard en het Markermeer.

Buiten is het genieten, maar binnen is het minstens zo aangenaam. Of u nu kiest voor een appartement of een penthouse: er is ruimte in overvloed. En de grote raampartijen in uw comfortabel verwarmde woning staan garant voor een schitterend uitzicht over het Markermeer. Bij mooi weer kunt u lekker lang genieten van de levendigheid langs de boulevard.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-241774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten