menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - DRONTEN

Wilt u gelijkvloers wonen op een unieke locatie aan het water met blijvend vrij uitzicht, dan is dit uw laatste kans in wijk "De Gilden"! Deze 5 vrijstaande woningen "Type Liz" worden in Dronten-west Lees meer
Koopsom:

€ 385.000 v.o.n.

  • Type

    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0321-336111Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Wilt u gelijkvloers wonen op een unieke locatie aan het water met blijvend vrij uitzicht, dan is dit uw laatste kans in wijk "De Gilden"!

Deze 5 vrijstaande woningen "Type Liz" worden in Dronten-west in de jonge woonwijk "De Gilden" gerealiseerd. De locatie aan het water biedt blijvend vrij uitzicht en voldoende parkeergelegenheid op eigen grond alsmede openbaar. Nabij de locatie zijn het speeleiland, winkelcentrum Dronten-west, gezondheidscentrum en basisscholen gelegen. De woningen worden volledige energieneutraal gebouwd en

De woningen worden aan de straatzijde voorzien van een inpandige berging, ruime slaapkamer, bijkeuken en badkamer op de begane grond. De keuken en eethoek bevinden zich aan de waterzijde van de woning, met mooi uitzicht over het water. Op de verdieping heeft u twee slaapkamers, een berging en een riant dakterras. Aan de voorzijde van de woning worden 2 parkeerplaatsen gerealiseerd. De percelen hebben een mooie maatvoering, waardoor de woningen rondom voorzien kunnen worden van een mooie ruime tuin.

Dronten
In Dronten vindt jong en oud alles wat het leven plezierig maakt: ruimte, groen, water, sport, uitgaan, scholen en een modern en sfeervol winkelcentrum. Kenmerkend zijn de ruime en kindvriendelijke woonwijken. De grote variatie in woningen, de vele voorzieningen en de optimale bereikbaarheid via weg én spoor, maken Dronten tot een aantrekkelijke woonomgeving.

De Gilden
De Gilden is een jonge, ruime woonwijk aan de westzijde van Dronten. De lage bebouwingsdichtheid en grote variatie in woningtypen maakt deze wijk tot een geliefde woonomgeving. De wijk grenst aan het prachtige stadsbos met vele recreatieve mogelijkheden. Centraal gelegen in de wijk liggen een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een scholencomplex, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties.

Energieneutraal
De woningen worden gasloos en energieneutraal gebouwd. De woningen worden hierbij voorzien van zonnepanelen op het hoge dak, een water-water warmtepomp met bodemlus en vloerverwarming op de begane grond en verdieping.

Verkoopprijzen van € 385.000,-- tot € 397.000,-- v.o.n.

In de verkoopprijzen v.o.n. zijn begrepen:
- de kosten van de grond (inclusief 2 meter water);
- de totale bouwsom (incl. hei-fundatie, buitenschilderwerk, sanitair, tegelwerk (stelpost) en buitenberging);
- 2 parkeerplaatsen met betonnen keerwand;
- de notariskosten en kadastrale kosten;
- de aansluitkosten voor water, elektra en riool;
- de individuele water-water warmtepomp met bodemlus;
- de kosten van architect en constructeur;
- de vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping;
- de zonnepanelen op het hoge dak, volgens EPG berekening;
- de legeskosten gemeente;
- de makelaarskosten;
- de kosten van Woningborg;
- 21% BTW.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0321-336111

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Dronten
Terug naar de zoekresultaten