menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - DRONTEN

Deze mooie lichte woningen worden gebouwd in de nieuwste wijk van Dronten, Het Palet. In deze wijk is er al een mooie basis gelegd voor een groene duurzame wijk. Door deze goed betaalbare woningen is het Lees meer
Koopsom:

€ 190.000 v.o.n.

  • Type

    Tussenwoning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0321-313774Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Deze mooie lichte woningen worden gebouwd in de nieuwste wijk van Dronten, Het Palet. In deze wijk is er al een mooie basis gelegd voor een groene duurzame wijk. Door deze goed betaalbare woningen is het nu ook voor starters mogelijk om in deze mooie groene wijk te komen wonen!

Paint it Yellow, een opvallende naam voor een bijzonder nieuwbouwproject. De 28 starterswoningen zijn namelijk ‘sociale koopwoningen’. De lage verkoopprijzen van deze woningen worden mogelijk gemaakt door de verlaagde grondprijzen die de gemeente Dronten voor deze woningen hanteert. Zo krijgen starters op de woningmarkt een kans om een betaalbare woning te kopen.
Om in aanmerking te komen voor een sociale koopwoning moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag je de woning alleen kopen wanneer je er, als eigenaar van de woning, zelf gaat wonen voor een minimale periode van 5 jaar. Dit wordt zelfbewoningsplicht genoemd. Ook is het antispeculatiebeding van toepassing, om te voorkomen dat mensen gaan handelen in woningen en hier winst op gaan maken.

De 28 woningen worden gebouwd aan de Boerenkermis en Pastorale. Alle woningen worden inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd. Daarnaast is het mogelijk om op de zolder optioneel
een derde slaapkamer te realiseren. Standaard worden de gasloze woningen voorzien van vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp. Net als in andere delen van Het Palet is ook in Paint it Yellow het groen duidelijk in het straatbeeld aanwezig.

De Boerenkermis bouwnummer 12,13,16 en 17
Hoewel alle woningen aan de Boerenkermis dezelfde uitstraling en indeling hebben, is de rij met de bouwnummers 1 t/m 10 nét iets breder dan de overige woningen aan de Boerenkermis.

Tussenwoning met tuingerichte woonkamer.

Indeling
Entree; hal; meterkast en toiletruimte voorzien van hangcloset, fonteintje en tegelwerk. Keukenruimte aan de voorzijde; trapkast en tuingerichte woonkamer met terrasdeur naar de tuin.

Verdieping
Overloop; 2 ruime slaapkamers; badkamer voorzien van hangcloset, douchehoek, wastafel en tegelwerk.

Zolder
Bereikbaar middels vaste trap, ruime zolderruimte waar een 3e slaapkamer gerealiseerd kan worden, afgesloten ruimte met opstelling WTW, warmtepomp met geïntegreerd boilervat en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden
* Vrij uitzicht voorzijde
* Achtertuin op het zuiden
* Berging en achterom
* Vloerverwarming
* Gasloos
* Zelfbewoningsplicht
* Antispeculatiebeding van toepassing

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0321-313774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten