menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - DRONTEN

Modelvilla type Water op VillaResort Harderwold is op afspraak te bezichtigen. Wilt u vrij wonen in een droomvilla van Jan des Bouvrie? Dat kan nu aan de Wateras in Dronten-west! De villa’s van Jan Lees meer
Koopsom:

€ 409.900 v.o.n.

  • Type

    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht onder voorbehoud
Vragen? Bel 0321-336111Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Modelvilla type Water op VillaResort Harderwold is op afspraak te bezichtigen.

Wilt u vrij wonen in een droomvilla van Jan des Bouvrie? Dat kan nu aan de Wateras in Dronten-west!

De villa’s van Jan des Bouvrie zijn al jaren op VillaResort Harderwold dermate succesvol, dat regelmatig de vraag komt of hier ook permanent gewoond mag worden. Om aan deze vraag tegemoet te komen heeft UniqResort in samenwerking met de ontwerpstudio van Jan des Bouvrie besloten om de villa’s in kleinschalige projecten elders in Nederland te gaan realiseren. In samenwerking met de gemeente Dronten is voor de realisatie van 11 Jan des Bouvrie villa’s gekozen voor een ideale locatie aan de Wateras van Dronten

De Wateras is een brede waterpartij welke dwars door de wijk "De Gilden" loopt. Op korte afstand zijn basisscholen, gezondheidscentrum en winkelcentrum Dronten-west gelegen. Tevens biedt de groene omgeving veel speel- en watervoorzieningen. De percelen zijn allen aan het water gelegen, waardoor u volledige vrijheid ervaart.

De beoogde kavelinrichting werkt het ruimte gevoel verder in de hand. De kavel wordt afgesloten door middel van een met grote kiezels gevulde schanskorf zoals elders in de wijk ook is toegepast. De ingang wordt gemarkeerd door een verhoging van meerdere schanskorven waardoor een soort van hofje wordt gecreëerd terwijl het toch niet afgesloten is van de omgeving. De woningen liggen in een halve cirkelvorm aan een ruime allée. Deze allée is aan beide kanten voorzien van een groenstrook van minimaal 3 meter welke bestaat uit een grasstrook, ingericht als WADI en sierpeerbomen.

Licht is één van de belangrijkste elementen in de ontwerpen van Uniq en Jan des Bouvrie. Grote raampartijen en een maximum aan licht in huis om extra ruimte en comfort te bewerkstelligen. Het bewuste terrein in Dronten lijkt daarom wel geschapen voor deze villa’s. Ruime opzet, perfect qua zonexpositie en geen belemmering van zoninval door omliggende (hoog)bouw of bestaande bomen. De vrije ligging aan het water benadrukt nog eens het ruimtegevoel op de kavel.

Het centrum van het hofje wordt ingevuld met een grasveld met daarop centraal een met dak platanen omgeven jeu des boules baan. Nabij de jeu des boules baan kan een stenen buurt bbq met picknicktafel worden geplaatst om onderlinge activiteiten van de buurtbewoners te stimuleren. Deze invulling biedt mogelijkheden tot samenkomen voor zowel jeugd als de wat oudere bewoners. Op andere projecten van UniqResort is de ervaring dat deze voorzieningen zeer worden gewaardeerd door eigenaren.

Je koopt hier niet alleen een prachtig afgewerkte woning in een hofje met tuin aan het water, maar door de energie zuinigheid ook een woning met een blijvend lage maandlast alsmede een volledig woonprogramma op de begane grond.

De verschillende bouwtype's zijn:

Type "Bloem Dubbel"
Volledig woonprogramma op de begane grond met rondom grote glaspartijen tot de grond. Deze villa is voorzien van een ruime hal met meterkast, garderobe, toiletruimte, bijkeuken, open keuken en riante living met riante schuifpui naar het terras. Rondom de living zijn 4 mooie slaapkamers voorzien van schuifpuien en 2 badkamers gelegen.

Type "Water"
Volledig woonprogramma op de begane grond met rondom grote glaspartijen tot de grond. Deze villa is voorzien van een ruime lichte hal met vide en trappartij, meterkast, garderobe en toiletruimte. Openslaande deuren naar de zeer riante living met rondom glaspartijen, een grote schuifpui en open keuken. Aansluitend is een grote bijkeuken en een mooie slaapkamer met badkamer gelegen.
De verdieping is voorzien van een riante lichte overloop met toegang tot 2 zeer riante slaapkamers met beide aansluitend een badkamer.

Type "Zand"
Deze villa is voorzien van een ruime lichte hal met trappartij, meterkast, garderobe en toiletruimte. Openslaande deuren naar de zeer riante living met rondom glaspartijen, een grote schuifpui en open keuken. Aansluitend is een grote bijkeuken welke tevens toegang biedt naar de tuin.
De verdieping is voorzien van een riante overloop met toegang tot 3 zeer riante slaapkamers en de familie badkamer. De ouderslaapkamer beschikt over een badkamer en suite.

* ontworpen door Jan des Bouvrie
* zeer energiezuinige woningen
* slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk
* meerdere (privé-) badkamers
* standaard luxe afwerking
* op een unieke locatie in de nieuwste wijk van Dronten
* riante percelen grenzend aan het water
* ruime allée met "privé hofje"

Koopsommen vanaf € 409.900,- v.o.n.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0321-336111

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Dronten
Terug naar de zoekresultaten