menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - ALMERE

Op de projectwebsite devonderij.nl kunt u de beschikbaarheid terugvinden en uitgebreide informatie over elk type woning downloaden. In deze wijk heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Lees meer
Koopsom:

€ 549.500 v.o.n.

  • Type

    2-onder-1-kapwoning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Op de projectwebsite devonderij.nl kunt u de beschikbaarheid terugvinden en uitgebreide informatie over elk type woning downloaden.

In deze wijk heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. De Vonderij bestaat uit 67 huizen in 8 verschillende typen. De huizen liggen dichtbij de groene duinvallei of heerlijk centraal in de buurt van station Almere Poort. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen. We stellen de 8 typen huizen graag even kort aan je voor!

Het Goudhaverhuis
Het Goudhaverhuis is een heerlijk twee-onder-een-kaphuis dichtbij de groene duinvallei. Je hebt een heerlijk groot huis met aan de voorkant de grote en luxe keuken met kookeiland én Siemens apparatuur.

Aan de achterkant een even grote woonkamer met prachtige openslaande deuren naar de ruime tuin. De acht prachtige tweekappers hebben een mooie topgevel.

Je hebt in het Goudhaverhuis een hartstikke ruime kavel met eigen parkeerplaats én ruimte voor een garage. De ruime keuken aan de voorkant van het huis biedt voldoende ruimte om er nog een fijne eettafel neer te zetten. In de riante woonkamer is het heerlijk bijkomen van een lange werkdag. Op de eerste verdieping vind je drie grote slaapkamers en luxe badkamer. De grote zolder biedt tal van mogelijkheden, voor ieder wat wils!

Eigenschappen

• Bouwnummers 56 t/m 63
• Woonoppervlakte: 166 m2
• Kaveloppervlakte: 265 - 294 m2
• Breedte: 5,7 meter (binnenmaat)
• Diepte: 10,6 meter (binnenmaat)
• Externe bergruimte: 8 m2
• Ligging tuin: op het noordoosten of zuidoosten.

Extra opties

Maak jouw Goudhaverhuis af met de volgende opties:
• Het is mogelijk om jouw huis nog groter te maken dankzij een uitbouw (2400mm) aan de woonkamer en (geïsoleerde) garage of carport die aansluit op de rijke architectuur van de huizen.
• Heb je extra slaapkamers nodig? Kies dan voor een of twee extra slaapkamers met badkamer op de zolderverdieping.

Omgeving
Zandpoort is onderdeel van Olympiakwartier West in Almere Poort. Hier heb je het beste van twee werelden: je woont er als het ware achter de duinen, met alle stadse voorzieningen en gemakken in de buurt. ‘s Zomers heb je de vrolijke reuring van het strand en de haven en ’s winters kan je lekker even uitwaaien langs het IJmeer of langs het Muiderzandpad. Ook sportievelingen komen aan hun trekken. Op een steenworp afstand heb je het Topsportcentrum Almere, met een zwembad, fitnesscentrum en diverse sporthallen. De watersporter kan bij Marina Muiderzand zijn hart ophalen.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten