menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - ALMERE

Vanaf 14 juni om 16:00 uur start de verkoop en vindt u alle benodigde informatie, zoals plattegronden en prijzen van de Vonderij op de projectwebsite van de Vonderij. U kunt nu alvast een persoonlijk Lees meer
Koopsom:

€ 520.000 v.o.n.

  • Type

    2-onder-1-kapwoning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 036-5330077Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Vanaf 14 juni om 16:00 uur start de verkoop en vindt u alle benodigde informatie, zoals plattegronden en prijzen van de Vonderij op de projectwebsite van de Vonderij.

U kunt nu alvast een persoonlijk account aanmaken op de projectwebsite. Na 14 juni kunt u via uw account een inschrijfformulier invullen. Zorg dat u deze hebt ingevuld voordat de inschrijving start op 26 juni. De e-mail bevestiging van het inschrijfformulier is uw definitieve inschrijving die u moet insturen op woensdag 26 juni 2019, vanaf 20.00 uur.

In deze wijk heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. De Vonderij bestaat uit 67 huizen in 8 verschillende typen. De huizen liggen dichtbij de groene duinvallei of heerlijk centraal in de buurt van station Almere Poort. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen. We stellen de 8 typen huizen graag even kort aan je voor!

Het Lijduinhuis (7 huizen)
In het Lijduinhuis woon je langs de noordelijke groene wandelroute. Vanaf hier loop je zo het strand op bij Jachthaven Marina Muiderzand. De zeven Lijduinhuizen hebben een heerlijk ruime en lichte leefkeuken én een grote woonkamer met openslaande deur naar de tuin. Verder zijn de ruime huizen voorzien van een luxe Siemens keuken en een luxe badkamer met groot formaat tegels.

Eigenschappen Lijduinhuis
• Woonoppervlakte: 147 m2
• Kaveloppervlakte: 245 - 288 m2
• Breedte: 5,7 meter (binnenmaat)
• Diepte: 9,4 meter (binnenmaat)
• Externe bergruimte: 8 m2

Omgeving
Zandpoort is onderdeel van Olympiakwartier West in Almere Poort. Hier heb je het beste van twee werelden: je woont er als het ware achter de duinen, met alle stadse voorzieningen en gemakken in de buurt. ‘s Zomers heb je de vrolijke reuring van het strand en de haven en ’s winters kan je lekker even uitwaaien langs het IJmeer of langs het Muiderzandpad. Ook sportievelingen komen aan hun trekken. Op een steenworp afstand heb je het Topsportcentrum Almere, met een zwembad, fitnesscentrum en diverse sporthallen. De watersporter kan bij Marina Muiderzand zijn hart ophalen.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten