menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - ALMERE

Alle ruimte om te leven! In de mooie landelijke omgeving van Oosterwold (Almere Hout) ontwikkelen de toekomstige bewoners samen De Fruithoeve. In dit unieke zelfbouw project kunt u de eigenaar worden van Lees meer
Koopsom:

€ 355.000 v.o.n.

  • Type

    2-onder-1-kapwoning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 036-5330077Bezichtigen Terug naar resultaten

Over de woning

Alle ruimte om te leven!
In de mooie landelijke omgeving van Oosterwold (Almere Hout) ontwikkelen de toekomstige bewoners samen De Fruithoeve. In dit unieke zelfbouw project kunt u de eigenaar worden van een unieke woning met een zeer grote tuin. U kunt volop genieten van de omliggende natuur, zo kunt u vanuit uw woning de reeën en konijnen zien lopen!

Samen leven in De Fruithoeve
U kunt uw eigen woning realiseren en trekt daarbij samen op met uw toekomstige buren. De Fruithoeve is een ontwikkeling onder collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Door lid te worden van vereniging CPO De Fruithoeve wordt u gezamenlijk opdrachtgever. U bent zo direct betrokken bij de verdere uitwerking van het bouwplan. De vereniging heeft Bouwsaam als procesbegeleider geselecteerd en als architect BDG. Zo zien wij erop toe dat het bouwplan voldoet aan alle eisen. Als toekomstige bewoner wordt u dus bijgestaan gedurende het gehele proces tot en met de oplevering van uw woning.

De ligging is ideaal
De Fruithoeve ligt slechts 15 minuten van het Stadshart Almere en op 30 minuten van Amsterdam en Utrecht. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij meerdere supermarkten en winkels in Tussen de Vaarten en de Faunabuurt. In de wijk Nobelhorst vindt u een gezondheidscentrum, school, pannenkoekenhuis en de gezellige weekmarkt.

Interesse of meer informatie?
Meer informatie vindt u in de brochure, klik hiervoor op de button “download brochure”.
Heeft u interesse en/of wilt u lid worden van CPO De Fruithoeve? Klik dan op de button “contact met de makelaar”, ook kunt u de makelaar hiervoor bellen.

WONINGTOEWIJZING GESCHIEDT OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST!

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten