menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - ALMERE

Betaalbaar en energiezuinig wonen in Almere Buiten! Op zoek naar een betaalbare woning en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is WikiHouse De Stripmaker in Almere Buiten iets voor jou! Zelf je Lees meer
Koopsom:

€ 180.000 v.o.n.

  • Type

    Hoekwoning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Betaalbaar en energiezuinig wonen in Almere Buiten! Op zoek naar een betaalbare woning en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is WikiHouse De Stripmaker in Almere Buiten iets voor jou! Zelf je huis ontwerpen én ook letterlijk zelf bouwen onder begeleiding van professionals. In de eerste fase nog drie kavels beschikbaar, vanaf € 160.000,- v.o.n. all-in. Voor deze kavels geldt: inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

WikiHouse bouwmethode
Voor de woningen wordt gebruik gemaakt van de WikiHouse-bouwmethode. Dit is een betaalbaar, duurzaam en digitaal geproduceerd houtskelet bouwpakket waarmee je zelf je huis kunt ontwerpen en bouwen. Voor de woningen op De Stripmaker wordt er een speciale ‘WikiHouse-toolbox’ ontwikkeld, waarmee je zelf je woning kunt samenstellen. De toolbox is als het ware een blokkendoos met verschillende bouwelementen. Hiermee kun je het casco van je woning zelf vormgeven. De toolbox biedt veel keuzevrijheid en houdt het ontwerp betaalbaar.

Zelfbouw is ook écht zelf bouwen
Als het ontwerp klaar is, freest een computergestuurde zaag plaatmateriaal tot handzame onderdelen. Die vormen gezamenlijk het bouwpakket voor het casco van de woning. Aansluitingen en verbindingen zijn zo eenvoudig mogelijk ontworpen. Je kunt je huis daardoor zelf of met behulp van vrienden in elkaar zetten. Zelfbouw betekent bij WikiHouse De Stripmaker dus ook écht zelf bouwen. Hoe meer je zelf doet, hoe lager de kosten.

Planning
Start ontwerpfase: najaar 2019
Sart bouw: zomer 2020

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten