menu
Home » Woning kopen » Bos en Lommerplantsoen 89H

Bos en Lommerplantsoen 89H - AMSTERDAM

Ruim en keurig afgewerkt twee kamerappartement op zeer centrale locatie in het hippe Bos en Lommer! Op de vijfde verdieping van het moderne complex `De Studio´ bevindt zich deze royale woning van 52 m². Lees meer
Vraagprijs:

€ 250.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Ruim en keurig afgewerkt twee kamerappartement op zeer centrale locatie in het hippe Bos en Lommer! Op de vijfde verdieping van het moderne complex `De Studio´ bevindt zich deze royale woning van 52 m².

In het hippe Bos en Lommer bevindt zich een verscheidenheid aan leuke winkeltjes en eetgelegenheden en natuurlijk het Bos en Lommerplein. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Bos en Lommerweg waar zich drie supermarkten bevinden en meerdere kleine slagers, bakkers en groentewinkels. Erasmuspark is twee minuutjes lopen en direct naast de deur kunt u de Erasmusgracht vinden waar het zomers goed vertoeven is aan de rand van de gracht. Daarnaast is het restaurant/café het Wilde Westen naast de deur, onderin de noordvleugel van Complex De Studio, waar u terecht kunt voor een hapje of drankje op het gezellige terras of in het hippe restaurant. Tevens is de Ring A10 binnen enkele minuten te bereiken.

Algemene indeling:
Via de entree komt u in de centrale hal van het complex waar zich het huismeesterkantoor, Miele wasserette en de liften bevinden. Daarnaast bevindt zich op de begane grond de postruimte en de trap naar de fietsenkelder. Iedere werkdag worden de algemene ruimtes schoongemaakt en de verdiepingen een keer per week. Via de lift komt u bij de eerste verdieping waar door middel van een tag-systeem toegang tot de gang heeft.

Indeling appartement:
Entree met videofoon installatie en veilig tag-systeem, nette keuken voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, inbouwkoelkast, afzuigkap en combi-oven. Badkamer met douche, zwevend toilet en wastafel. Woonkamer met ramen over de gehele breedte, een mooie lichte ruimte. Door de hele woning ligt een kwaliteit vloer. Warmte-terugwin installatie om te besparen op je stookkosten. Goed geïsoleerde woning. Vloerkoeling aanwezig. Mooie, grote serredeuren. Mogelijkheid tot glasvezel internet.

Bijzonderheden:
- Opgeleverd in 2015;
- Huismeester aanwezig;
- Fietsenkelder;
- Miele wasserette;
- Erfpacht canon € 561,79 per jaar;
- VvE-bijdrage ca. € 162,95,-- per maand
- Voorschot stookkosten € 58,-- (waarbij de stookkosten worden afgerekend op verbruik koeling en warmte);
- LED-lampen in hele algemene ruimte;
- Zeer actieve, gezonde VvE waarbij het beheer bij VvE Beheer Amsterdam ligt;
- Geen anti-verhuurbeding;
- Een parkeervergunning is niet mogelijk, er zijn parkeerplaatsen te huur bij het gebouw;
- Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Gemeentelijke erfpacht, AB 2000, jaarlijkse indexering, einde tijdvak 30-11-2063;
- Oplevering in overleg.

Ja, ik wil Bos en Lommerplantsoen 89H bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten