menu
Home » Woning kopen » Bos en Lommerplantsoen 113B

Bos en Lommerplantsoen 113B - AMSTERDAM

Studio van ca. 30 m² gelegen op de elfde en tevens bovenste verdieping van het complex met schitterend weids en vrij uitzicht over de hele stad. Vanwege de hoge ligging kijkt u helemaal naar de binnenstad. Uniek Lees meer
Vraagprijs:

€ 200.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Studio van ca. 30 m² gelegen op de elfde en tevens bovenste verdieping van het complex met schitterend weids en vrij uitzicht over de hele stad. Vanwege de hoge ligging kijkt u helemaal naar de binnenstad. Uniek voor dit studioappartement in dit complex is dat hij beschikt over een berging van ca. 6 m² in de kelder van het complex.

Het complex is gelegen aan het Bos en Lommerplantsoen. Op steenworp afstand ligt tevens het Bos en Lommerplein met zijn dagelijkse markt en een diversiteit aan winkels. Voor het complex vindt u diverse bus- en tramverbindingen naar onder andere het Centrum en Station Sloterdijk. Binnen 10 minuten fietsen ben je in hartje Centrum. Tevens is de Ring A10 binnen enkele minuten aan te rijden. 
Kortom, de ideale woning voor een starter, student of voor iemand die graag compact wil wonen binnen de Ring van Amsterdam. 

Indeling: 
Gemeenschappelijke entree met ruime nette hal, brievenbussen, huismeester en Miele Launderette. Middels de twee liften en het trappenhuis is de elfde verdieping te bereiken. Je kunt kijken van de ZuidAs tot aan de ADAMtoren in Noord. Je kijkt recht op de iconische Westertoren. De verdieping is alleen toegankelijk voor bewoners en de entree en fietsenstalling in de kelder zijn te openen door gebruik via een druppelsysteem.

Elfde verdieping: 
Entree woning, woon-/slaapruimte gelegen aan zijde Bos en Lommerplantsoen. De woning is voorzien van een nette laminaatvloer. De nette witte keuken is voorzien van 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en inbouw combi-oven. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van zwevend toilet, douche en wastafel. De verwarming/koeling gaat middels vloerverwarming/koeling welke per woning apart te regelen is.

Bijzonderheden: 
- Woonoppervlakte 29,4 m² (NEN2580 Meetcertificaat aanwezig);
- Bouwjaar 2014;
- Gelegen aan zijde Bos en Lommerplantsoen op de bovenste verdieping met een schitterend uitzicht over de gehele binnenstad;
- Eigen ruime BERGING in de kelder van het complex;
- Servicekosten € 108,30 per maand (2019) INCLUSIEF voorschot stookkosten; 
- Moderne keuken en badkamer; 
- Gelegen op erfpachtgrond, canon € 784,25 (appartement) en € 24,22 (berging) per jaar met jaarlijkse canonaanpassing (tijdvlak loopt tot en met 2063); 
- Huismeester aanwezig; 
- Miele Launderette op de begane grond; 
- Actieve en solvabele VvE met huishoudelijk reglement; 
- Parkeerplaatsen aan de achterzijde;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling in de kelder;
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2063. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2015 omdat die van 2014 niet bekend is. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2063: € 125,- per jaar (excl. indexering);
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2063 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 1.715,- direct;
- Huidig én eeuwigdurende tijdvak afkopen? U koopt direct alle canonbetalingen af. Daarna betaalt u nooit meer erfpacht. De kosten hiervoor zijn: € 20.247,- direct.

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Bos en Lommerplantsoen 113B bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten