menu
Home » Woning kopen » Beemsterstraat 510

Beemsterstraat 510 - AMSTERDAM

Dit prettige driekamerappartement met twee balkons ligt aan een rustige straat in Nieuwendam, stadsdeel Amsterdam-Noord. Op fietsafstand vindt u het gebied Waterland. Het biedt vele recreatiemogelijkheden Lees meer
Vraagprijs:

€ 240.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Dit prettige driekamerappartement met twee balkons ligt aan een rustige straat in Nieuwendam, stadsdeel Amsterdam-Noord.

Op fietsafstand vindt u het gebied Waterland. Het biedt vele recreatiemogelijkheden zoals fietsen, wandelen, varen en diverse watersporten. Direct om de hoek is het winkelcentrum Waterlandplein gelegen. Ook het winkelcentrum Boven 't Y ligt op loopafstand, dus aan voorzieningen geen gebrek! Tevens heeft het een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en ook de ringweg A10 is snel te bereiken. Vanaf heden zal de Noord-Zuidlijn u nog sneller naar hartje Amsterdam brengen. Voor de deur is er voldoende gratis parkeergelegenheid!

Indeling:

De entree bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst betreedt u de hal. Aan de achterzijde ligt de woonkamer met doorloop naar de tweede slaapkamer. Vanuit deze slaapkamer is het terras te bereiken gelegen op het zuidoosten. Aan de voorkant kunt u naar eigen smaak een keuken plaatsen en verder geeft deze ruimte toegang tot het balkon op het noordwesten. De eerste slaapkamer is gelegen naast de keuken. De badkamer ligt tussen de eerste slaapkamer en de tweede slaapkamer in en is te bereiken vanuit de hal. De badkamer is voorzien van een granitovloer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Naast de badkamer is het toilet. Zowel op de zolderverdieping als op de begane grond treft u een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 62 m²;
- Bouwjaar 1966;
- Balkon voorkant op het noordwesten;
- Balkon achterkant op het zuidoosten;
- C.V.-ketel Intergas HR 2005;
- Berging zowel op zolderverdieping als begane grond;
- Actieve professionele VvE, beheerd door Pro VvE Beheer;
- Servicekosten circa € 110,-- per maand (2018);
- Erfpacht afgekocht tot 01-07-2053;
- Verkoop alleen voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kinderen;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct mogelijk.

Ja, ik wil Beemsterstraat 510 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten