menu
Home » Woning kopen » Archipel 23 55

Archipel 23 55 - LELYSTAD

** Vraagprijs €195.000 k.k.** Ruime TUSSENWONING in de geliefde woonwijk 'Archipel' welke voorzien is van een vrije ligging aan de achterzijde. Deze woning is gelegen in een zeer groene woonomgeving Lees meer
Vraagprijs:

€ 195.000 k.k.

 • Type

  Tussenwoning
 • Bouwvorm

  Bestaande bouw
 • Kaveloppervlakte

  152 m²
 • Status

  Verkocht
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

** Vraagprijs €195.000 k.k.**

Ruime TUSSENWONING in de geliefde woonwijk 'Archipel' welke voorzien is van een vrije ligging aan de achterzijde.
Deze woning is gelegen in een zeer groene woonomgeving en vlakbij een speelveldje voor kinderen. Tevens rijdt er alleen bestemmingsverkeer waardoor de straat zeer autoluw te noemen is. Dit is het perfecte huis om helemaal naar eigen wens in te richten en te moderniseren.

Indeling:
Begane grond; entree, toilet en toegang tot de inpandige berging. De royale woonkamer is ook te bereiken en voorzien van een open keuken (deze dient vervangen te worden). Via een schuifpui is de diepe tuin te bereiken (14 meter)
Eerste verdieping; Overloop welke toegang geeft tot twee ruime slaapkamers en een keurige badkamer welke voorzien is van douche, zwevend toilet en wastafel. Deze badkamer is vrij recent gemoderniseerd.
Tweede verdieping; Zeer ruime verdieping waar nu de derde slaapkamer is gerealiseerd. Naar wens kan hier gemakkelijk een vierde slaapkamer gerealiseerd worden. Ook vind je hier de C.V opstelling en de mogelijkheid voor het wassen en drogen.

Kortom; Zeer royaal woonhuis welke op het gebied van keuken, wand en vloerafwerking geheel naar eigen wens is te moderniseren.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs €195.000 ,--k.k.
- Er is een meetrapport aanwezig conform NEN 2580
- Er is een asbestplaat aanwezig achter de C.V ketel
- Er zal gebruikt worden gemaakt van een 'ouderdomsclausule' en een 'geen eigen bewoning clausule' in de koopovereenkomst
Vragen? Johan Mulder kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik wil Archipel 23 55 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten