menu
Home » Woning kopen » Amundsenweg 18III

Amundsenweg 18III - AMSTERDAM

UNIEK OBJECT: Mogelijk vernieuwbouwproject circa 130 m² in Amsterdam West, Bos en Lommer. Wij bieden aan een bestaand 4-kamer appartement van circa 73 m² op de 4e verdieping met mogelijkheid om dit Lees meer
Vraagprijs:

€ 425.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

UNIEK OBJECT: Mogelijk vernieuwbouwproject circa 130 m² in Amsterdam West, Bos en Lommer.

Wij bieden aan een bestaand 4-kamer appartement van circa 73 m² op de 4e verdieping met mogelijkheid om dit te vergroten met circa 57 m² door ombouw van de zolderverdieping op de 5e verdieping. Daarvoor is de splitsingsakte gewijzigd. Zie tekeningen van de Architect. Tevens zijn de bouw- en omgevingsvergunningen en alle tekeningen aanwezig. Totaal wordt de woning dus circa 130 m². De verbouwing is voor rekening en risico van de koper, de casco verbouwingskosten zijn op te vragen.

Het appartement ligt vlak achter de Orteliusstraat in een rustige woonwijk binnen de ring die volop in ontwikkeling is. Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!

De huidige woning is een ruim en gemoderniseerd 4-kamer appartement (circa 73 m²) op de bovenste (4de) verdieping met de mogelijkheid om de zolderverdieping toe te voegen aan de woning (+ circa 57 m² = totaal circa 130 m²) -(hier zijn reeds vergunningen en tekeningen voor en ook is dit al in de splitsingsakte verwerkt)- in een goed onderhouden complex. Het is rustig gelegen en heeft uitzicht op de fraaie binnentuin!! Door zowel een balkon op het westen als het oosten heeft u altijd zon. De naastgelegen basisschool is recent omgebouwd in luxe appartementen onder de naam 'Amundsenhofje'. De openbare ruimte om het woonblok wordt momenteel opnieuw ingericht. https://www.amsterdam.nl/projecten/robert-scottbuurt/herinrichting/

Wilt u genieten van rust en water? Dan bent u binnen vijf minuten in het Erasmuspark of iets verder fietsen in het Westerpark. Wilt u genieten van een heerlijk wijntje en gezellig eten? Dan heeft u in de buurt genoeg keuze uit diverse restaurantjes. Wilt u toch liever richting de Jordaan? Daar bent u binnen 10 minuten fietsen. Boodschappen kunnen gedaan worden op het dichtbij gelegen Mercator- en Bos en Lommerplein. Ook het openbaar vervoer (tram 7, 13 en 14) en de A10 zijn prima te bereiken.

Huidige indeling:

Hal met toegang tot alle kamers, ruime inbouwkast en meterkast. Nette keuken (koel/vrieskast, kookplaat en afzuigkap) en veel opbergmogelijkheden. De eenvoudige badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine/droger opstelling.

Lichte woonkamer met nette laminaat vloer, inbouwkast en toegang tot balkon waarop u volop kunt genieten van de ochtend zon. Naast gelegen slaapkamer voorzijde eveneens met toegang tot het balkon. Verder liggen aan de rustige achterzijde twee grotere kamers, waarvan beide met inbouwkast, die naar eigen indeling als slaapkamer of werkkamer gebruikt kunnen worden. Aan de achterzijde heeft u via de twee slaapkamers en keuken toegang tot het tweede balkon waar u in het avondzonnetje heerlijk de dag kunt afsluiten.

Op de begane grond bevindt zich een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 73 m² op de 4e verdieping;
- Toevoeging van circa 57 m² op de 5e verdieping;
- Met vergunning voor ombouw op de 5e verdieping;
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
- HR combiketel Intergas;
- Dubbele beglazing;
- Actieve en gezonde VvE, stukken ter inzage;
- Servicekosten VvE € 117,20 per maand;
- Berging begane grond;
- Twee balkons;
- Beschikbaar per 1 oktober 2019, mogelijk eerder.

Ja, ik wil Amundsenweg 18III bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten