menu
Home » Woning kopen » Alm 46

Alm 46 - ZWOLLE

Royaal appartement op de 3e etage met een fantastisch uitzicht en woonkamer op het westen. Het complex is gebouwd in 1969 en is in 2011 aan de buitenzijde gerenoveerd. Recent is de badkamer, keuken en Lees meer
Vraagprijs:

€ 165.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 038-4230610Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Royaal appartement op de 3e etage met een fantastisch uitzicht en woonkamer op het westen.
Het complex is gebouwd in 1969 en is in 2011 aan de buitenzijde gerenoveerd. Recent is de badkamer, keuken en toilet vernieuwd

De ligging is gunstig: niet ver van het stadscentrum, dichtbij winkelcentrum 'Aa-landen' en op korte afstand van alle uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: centrale hal met trapopgang en liftinstallatie;

3e Verdieping: Entree met tochtportaal en meterkast, royale woonkamer met balkon over de gehele breedte op het westen, dichte keuken, één royale slaapkamer aan de voorzijde, stookruimte met opstelling voor de c.v.-ketel (2013), tussenhal met ruimte voor de badkamer en toilet en doorgang naar de twee slaapkamers aan de achterzijde.

Algemeen:
Bijdrage VVE € 170.01 per maand;
Berging op de begane grond;
Anti-speculatiebeding van twee jaar;
Projectnotaris Het Notarieel te Zwolle;
Koper is gedurende twee jaar verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf (met zijn eventuele gezinsleden) te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.

Ja, ik wil Alm 46 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
038-4230610

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten