menu
Home » Woning kopen » Admiralengracht 315I

Admiralengracht 315I - AMSTERDAM

(English translation below) Sfeervol en licht driekamerappartement aan de Admiralengracht met twee balkons en ruime berging op zolder in het gezellige stadsdeel De Baarsjes! Het appartement is gelegen Lees meer
Vraagprijs:

€ 385.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

(English translation below)

Sfeervol en licht driekamerappartement aan de Admiralengracht met twee balkons en ruime berging op zolder in het gezellige stadsdeel De Baarsjes! Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met een eigen entree. De woning heeft een prettige lichtinval door de vele raampartijen en biedt verschillende mogelijkheden qua indeling. De woning is gelegen op een heerlijke locatie en vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op het water.

Omgeving:
Stadsdeel de Baarsjes is met haar gevarieerde winkelaanbod en eetgelegenheden aan onder andere de Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat gewoonweg een heerlijke buurt om in te wonen. De buurt is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is te merken aan het steeds groeiende aanbod aan voorzieningen in de wijk, zoals de trendy cafés en restaurants. De Admiralengracht is een mooie brede gracht met aan weerszijden een ruime groenstrook met prachtige oude bomen. Met een bootje bent u binnen enkele minuten op de grachten van het centrum van Amsterdam. Voor rust en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Erasmuspark en het Rembrandtpark, maar ook het Vondelpark ligt op slechts 10 minuten fietsen.

Bereikbaarheid:
Aan de Admiralengracht kunt u nog parkeren voor de deur, uiteraard wel betaald, maar een vergunning is binnen redelijke tijd te verkrijgen. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van de ring A10 (afslag S105) en OV-verbindingen (lijn 7, 13, 15, 18 en 19) naar alle hoeken van de stad waaronder het Leidseplein, de Dam en Centraal Station. Met de fiets bent u via de Jan Evertsenstraat in ‘no-time’ in het centrum.

Indeling:
Eigen entree op de eerste verdieping, hal met toegang tot alle ruimtes. Aan de voorzijde van de woning is de lichte en ruime woonkamer gelegen met fraai uitzicht op het water en toegang tot het balkon aan de voorzijde. Daarnaast is er nog een ruime (slaap)kamer aan de voorzijde te vinden die uitkijkt over de Admiralengracht. Aan de achterzijde een (slaap)kamer met toegang tot het tweede balkon. Tevens is ook de ruime woonkeuken aan de achterzijde van het appartement gelegen met toegang tot het sfeervolle balkon met avondzon. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

Grote berging op de zolder van ruim 14 m².

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 65,4 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Ruime (14,1 m²) berging op zolder;
- Uniek uitzicht op de gracht;
- Voorzien van isolerende beglazing;
- Balkons gelegen op het oosten en westen;
- Erfpacht € 868,50 per jaar, tijdvak loopt tot 2056;
- Gezonde VVE;
- Servicekosten circa € 84,-- per maand;
- Oplevering in overleg.

English text:

Overlooking the beautiful Admiralengracht canal, this bright two bedroom apartment offers front and back balconies, a large storage room and is excellently located in the De Baarsjes area. The apartment is located on the first floor and has its own entrance. The house is bright due to the many windows with panoramic canal views and offers various possibilities in terms of layout. The house is very well situated with regards to both city center and motorways.

Surroundings:
With its varied range of shops and restaurants on the Jan Evertsenstraat and the Kinkerstraat (De Hallen), De Baarsjes has become a wonderful neighborhood to live in. The area is increasingly popular in recent years and this is reflected in the ever-growing range of amenities in the neighborhood. The Admiralengracht is a beautiful wide canal with a spacious green area on both sides with beautiful old trees. With a boat you are within minutes of the canals of the center of Amsterdam. For relaxation you can visit the nearby Erasmus park and the Rembrandtpark, but also the Vondelpark is only 10 minutes by bike.

Accessibility:
Plenty of parking is available in on the Admiralengracht (paid) with permits available within a reasonable timeframe. The location is very favorable located with respect to the ring A10 (exit S105) and public transport connections (lines 7, 13, 15, 18 and 19) to all corners of the city including the Leidseplein, Dam Square and Central Station. By bike you are in the center in 'no time'.

Layout:
Private entrance on the first floor, hall with access to all areas. The bright and spacious living room offers a beautiful view on the water through sizeable windows. There's a double door access to the balcony at the front of the apartment. In addition, there is a spacious (bed) room at the front of the apartment that overlooks the Admiralengracht and provides acces to the balcony as well. There's another (bed) room at the rear of the apartment with access to the second balcony. The spacious kitchen is also located at the rear with access to this atmospheric balcony with evening sun. The bathroom has a shower, sink and toilet.

Large storage room in the attic of 14 m².

Property features:
- Surface area 65,4 m² (NEN2580 measurement report available);
- Spacious (14,1 m²) storage room in the attic;
- Unique view of the canal;
- Equipped with insulating glazing;
- Balconies located on the east and west;
- Annual lease payments € 868,50 per year, period runs until 2056;
- Healthy home owners association;
- Service costs approximately € 84, - per month;
- Transfer date to be discussed.

Ja, ik wil Admiralengracht 315I bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten