menu
Home » Woning kopen » Adelaarsweg 97

Adelaarsweg 97 - AMSTERDAM

Deze ruime 5-kamer maisonnette met balkon op het zuidoosten is gelegen in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord nabij het IJplein. Amsterdam-Noord ontwikkelt zich tot een nieuw bruisend centrum. Met veel ruimte Lees meer
Vraagprijs:

€ 420.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Deze ruime 5-kamer maisonnette met balkon op het zuidoosten is gelegen in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord nabij het IJplein.

Amsterdam-Noord ontwikkelt zich tot een nieuw bruisend centrum. Met veel ruimte voor sport, culturele voorzieningen en winkelcentrum Boven 't Y.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels en het grote winkelcentrum aan het Buikslotermeerplein is op fietsafstand. Boven het IJ is van alle kanten goed bereikbaar. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de A10. De Coentunnel (afslag S118 Oostzanerwerf) en Zeeburgertunnel (afslag S115 Nieuwendam /S116 Volendam) verbinden Noord met Amsterdam-West en Amsterdam-Oost. De IJ-tunnel biedt automobilisten een directe aansluiting op de Amsterdamse binnenstad. De Noord/Zuidlijn en het station op het Buikslotermeerplein zijn op fietsafstand.

Indeling:

Eigen opgang vanuit de straat.

Eerste verdieping:
Bovenaan de trap, de hal met trap naar 2e verdieping en het toilet. De ruime woonkamer aan de voorzijde met vrij uitzicht. De woonkamer is sfeervol door onder andere de authentieke schouw, de schuifdeuren tussen de achter- en voorkamer en de paneeldeuren. De kamer aan de achterzijde met inbouwkast en toegang tot het balkon ligt op het zuidoosten. De keuken met C.V.-installatie biedt ook toegang tot het balkon! De meterkast vindt u in de woonkamer.

Tweede verdieping:
Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde en een ruime slaapkamer met wastafel aan de voorzijde met balkon op het noordwesten. De badkamer, welke is voorzien van douche en wasmachine-aansluiting, is te bereiken via de slaapkamer aan de voorkant.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 92 m²;
- C.V.-ketel Intergas HRE 2016;
- Servicekosten circa € 100,-- per maand (bijdrage 01-01-2018 t/m 01-07-2019);
- De VvE is voornemens op de volgende ledenvergadering de hoogte van de servicekosten te veranderen,
o.a. vanwege verbetering splitsingsakte m.b.t. gbo/bvo van de woningen en het aanpassen van de bijdrage i.v.m. onderhoud;
- VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Erfpacht vooruitbetaald tot en met 15-09-2056;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Adelaarsweg 97 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten