menu

Wanneer moet ik tevreden zijn met een bod op mijn woning?

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Veel mensen die hun woning verkopen doen dit het liefst zo snel mogelijk, omdat ze vaak al een ander huis gekocht hebben. Dan is de haast begrijpelijk, maar het snel afhandelen van zaken is doorgaans onverstandig. Hierdoor loop je namelijk het risico dat je overhaaste beslissingen neemt die niet terug te draaien zijn, zodat je mogelijk uiteindelijk een lagere prijs voor je huis ontvangt. Terwijl veel huizenverkopers vanuit hun hart handelen, weten onze makelaars in Lelystad altijd hun hoofd koel te houden als er biedingen worden gedaan. Dankzij hun kennis van de markt en jarenlange ervaring weten ze hoe ze strategisch het onderhandelproces moeten ingaan. Laat er echter geen misverstand over bestaan: als makelaar adviseren we je, maar jij blijft de baas over de verkoop van je huis.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .