menu

Hoe zorg ik voor zoveel mogelijk interesse voor mijn huis?

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Een eerste indruk is cruciaal voor het verkopen van jouw huis. Daarom moet de advertentie van je woning er picobello uitzien. Onze professionele fotografen zorgen voor mooie foto's. Wist je dat woningen die worden gepresenteerd met een blauwe lucht veel vaker worden bekeken dan dezelfde type woningen tegen een grijzige achtergrond? Allemaal zaken om rekening mee te houden. Daarnaast zorgen we uiteraard voor mooie en vooral informatieve plattegronden. We laten een video maken en kunnen ook een virtuele 360-graden-tour verzorgen. Vanuit ervaring en statistieken weten we exact welke marketingtools we moeten inzetten voor een optimaal resultaat.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .