menu

Verwijder persoonlijke voorwerpen

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Het is goed om te weten dat potentiƫle kopers geen interesse hebben in de inrichting van jouw huis; negen van de tien keer gaat dit toch helemaal op de schop. Je doet er dan ook goed aan om persoonlijke voorwerpen weg te halen voor een bezichtiging, denk hierbij aan portretten of een groot canvasdoek van je kinderen. Onderzoek heeft daarnaast uitgewezen dat een huis aantrekkelijker wordt wanneer de muren in een lichte, neutrale kleur geschilderd zijn. Veel mensen schilderen felgekleurde wanden dan ook wit voor de verkoop. Vaak loont het om een professionele interieurstylist in te schakelen. Zij kunnen je hierin goed adviseren. Je kunt er voor kiezen om hun aanbevelingen zelf uit te voeren of daarvoor gebruik te maken van de diensten van de interieurstylist. Alles is erop gericht om dit met minimaal budget te realiseren.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .