menu

Let op de details van je woning

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Je kijkt anders naar je eigen huis dan naar die van een ander. Kruip in de huid van een potentiële koper en bedenk wat hij ziet bij het bekijken van je foto’s op Funda of wat hij aantreft tijdens een bezichtiging. Kijk daarom goed rond en zorg ervoor dat je loshangende draden wegwerkt en de muren zo nodig nog een likje verf geeft.

Piept of klemt de deur van de badkamer? Is de vloerbedekking in de hal eigenlijk aan vervanging toe? Is de lamp op zolder nog steeds niet gerepareerd? Hoewel het vervangen of repareren je in eerste instantie geld kost, loont het om deze imperfecties aan te pakken. Ook al lijken het nietszeggende klusjes - gezamenlijk kunnen ze het verschil maken.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .