menu

Kan ik zelf de vraagprijs van mijn woning in Amsterdam bepalen?

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Als je zelf de vraagprijs van je huis wilt bepalen, moet je met een aantal factoren rekening houden. Zo zijn onder andere de locatie, het grondoppervlak, de indeling en de afwerking van de woning van invloed op de waarde van je woning. Heb je een balkon of een dakterras? Ook deze bijzonderheden moet je meenemen in de berekening. Je kunt, om een beter beeld te krijgen van een realistische verkoopprijs, een buurtonderzoek uitvoeren. Zoek hierbij naar vergelijkbare huizen die in Amsterdam recent verkocht zijn. Via het kadaster kun je achterhalen welke verkoopopbrengst er voor deze huizen is gerealiseerd.

Hoewel je zelf een schatting kunt maken van de mogelijke verkoopprijs van je woning, is het aan te raden om je huis te laten taxeren door een professionele makelaar. Dan weet je zeker dat je een deskundig advies krijgt, gebaseerd op de juiste gegevens.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .