menu

Zorg dat mensen zich thuis kunnen voelen

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Sommige huizenverkopers bakken appeltaarten op dagen met open huis-routes, zodat hun woning heerlijk vertrouwd ruikt als er potentiële kopers op bezoek komen. Het is natuurlijk goed om een huiselijke sfeer te creëren, maar onthoud dat kopers ook zichzelf in het huis moeten kunnen zien wonen. Ze geven doorgaans niets om de inrichting van jouw woning – ze hebben zelf vaak toch heel andere plannen. Zorg daarom dat tijdens een bezichtiging persoonlijke voorwerpen (zoals grote foto’s aan de muur) worden opgeborgen. Daarnaast kan het helpen om de muren van hun woning in een lichte, neutrale kleur te verven, aangezien onderzoek heeft uitgewezen dat dit een huis aantrekkelijker maakt voor kopers. Onthoud: je huis moet overkomen als een onbeschreven blad, waar de koper zijn leven naar eigen smaak kan invullen.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .