menu

Zo laat je je woning opvallen

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Het gaat om de eerste indruk! Heel belangrijk is goede fotografie. Dat is aan onze professionele fotografen wel besteed. Maar ook voor onze huizenverkopers is hierin een belangrijke rol weg gelegd. Zorg dat je huis er perfect uitziet. Kan je hierin wat extra advies gebruiken? Dan roepen we de hulp van een woningstyliste in. Naast foto's maakt onze fotograaf ook een video. Aangetoond is dat dat extra bezoekers oplevert. Onze makelaars schrijven een uitnodigende verkooptekst en we laten mooie plattegronden maken van je huis. We bieden huizenverkopers ook de mogelijkheid om een 360-graden-tour te laten maken van hun huis.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .