menu
Home » Woning huren » VOCweg

VOCweg - Lelystad

Wonen aan het water, nabij Batavia Stad in luxe appartementen. Regelmatig te huur. Wilt u bezichtigen, bel dan voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak. Wonen in de zon en uit de wind Batavia Haven Lees meer
TE HUUR

va. € 760 p/m

Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Plattegrond

Over het project

Wonen aan het water, nabij Batavia Stad in luxe appartementen.
Regelmatig te huur. Wilt u bezichtigen, bel dan voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

Wonen in de zon en uit de wind
Batavia Haven is gebouwd aan een cirkelvormige binnenhaven. Deze is geïnspireerd op de natuurlijke baai waar het vroegere Batavia in het voormalige Nederlands-Indië aan lag. Deze halve cirkel is gericht naar de zon en het water. De wind blijft hier zoveel mogelijk buitenspel. Batavia Haven is vrijwel de enige locatie langs het hele IJssel- en Markermeer die zo op het zonnige zuidwesten is gericht!

Er zijn 7 woonlagen met verschillende type appartementen. Uiteraard is er een lift aanwezig. Parkeren kan in de ondergelegen parkeergarage. Ieder appartement heeft de beschikking tot minimaal 1 parkeerplaats. Ook is er de mogelijkheid voor uw bezoek om in deze garage te parkeren.

Torenappartementen
Dit zijn royale woningen met een woonoppervlakte van gemiddeld 130 m², gesitueerd in de drie markante torens; Allen hebben een balkon met zicht geheel of gedeeltelijk op het Markermeer.

Torenpenthouses
Zeer bijzondere en ruime penthouses met hele grote terrassen! Voorzien van veel luxe. Vanaf de hoogste verdieping geniet u van een riant uitzicht over de omgeving.

Stadsappartementen
Dit zijn drie- en vierkamer appartementen van circa 100 m². Ze zijn verspreid over de verdiepingen en hebben een ligging op het westen of op het noorden.

Vleugelpenthouses
Ruime appartementen vanaf circa 150m², op de bovenste woonlagen. Allen met een riante buitenruimte en zicht op de prachtige omgeving.

Keukens
Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. Zo zit er minimaal een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, een (combi)oven en een afzuigkap in de woning. De kleur van de keuken kan variëren van wit, tot crème en antraciet.

Sanitair
De badkamers zijn luxe, met een ligbad, aparte douchehoek, toilet en vaak dubbele wastafels. Deze zijn allen in een lichte kleurstelling.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder: Van der Linden Vastgoed, 036-5330077 of stuur uw vraag naar

Kijk op voor de benodigde woningaanvraagformulier en de actuele beschikbaarheid! De getoonde binnenfoto's zijn een impressie en hoeven niet van een nu beschikbaar appartement te zijn.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Interesse in VOCweg?

De huurwoning aan VOCweg in Lelystad is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Plan een afspraak Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten