menu
Home » Woning huren » 't Landje 56

't Landje 56 - Opperdoes

*Seniorenwoning vanaf 55 jaar* Direct te huur: comfortabel 2-kamer appartement in een kleinschalig gebouw. Op deze locatie ligt ook het woonzorgcentrum Almere waar zorginstelling De Omring is gevestigd. Lees meer
TE HUUR

€ 602 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 55.00
 • Gebruiksoppervlakte
  42 m²
 • Woonoppervlakte
  42 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

*Seniorenwoning vanaf 55 jaar*

Direct te huur: comfortabel 2-kamer appartement in een kleinschalig gebouw. Op deze locatie ligt ook het woonzorgcentrum Almere waar zorginstelling De Omring is gevestigd. Zorg- en welzijnsfaciliteiten zijn dus op het terrein zelf aanwezig.

In de directe nabijheid zijn vele openbare voorzieningen te vinden, waaronder: winkels, recreatievoorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand. Vanaf deze woonlocatie heeft u een snelle verbinding met de A7 richting de Afsluitdijk. Door de kleinschalige opzet van het gebouw is er veel onderlinge betrokkenheid.

Indeling: De entree met meterkast en garderobe biedt toegang tot de badkamer (circa 6 m2), voorzien van toilet, douche, wastafel en wasmachine aansluiting, en de ruime woonkamer (circa 15 m2) met open keuken (circa 6,5 m2). De woonkamer heeft een directe verbinding met de slaapkamer (circa 12 m2) inclusief toegang tot eigen terras of balkon. De badkamer is ook te bereiken via de slaapkamer.

De getoonde foto's zijn geen foto's van het desbetreffende appartement. De woningen zijn gericht op 55 jaar en ouder.

Bij interesse horen wij u graag!

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in 't Landje 56?

De huurwoning aan 't Landje 56 in Opperdoes is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten