menu
Home » Woning huren » 't Landje 50

't Landje 50 - Opperdoes

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement in Opperdoes! Het is fijn wonen in dit kleinschalige seniorencomplex, het is centraal gelegen en u bent vrij om zelf Lees meer
TE HUUR

€ 649 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 48.00
  • Status
    Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement in Opperdoes!

Het is fijn wonen in dit kleinschalige seniorencomplex, het is centraal gelegen en u bent vrij om zelf afspraken te maken met een zorgpartij indien nodig. Vanaf deze woonlocatie heeft u een snelle verbinding met de A7 richting de Afsluitdijk.

Het betreft een 2 kamer appartement op de begane grond met een woonoppervlakte van circa 41 m2. De woning heeft een eigen keuken, badkamer (met wasmachine aansluiting), slaapkamer en aansluitend op de woonkamer een terras.

Deze woning valt binnen de sociale sector, daarom dienen wij het Passend Toewijzen te hanteren en mag uw huishoudinkomen niet meer zijn dan € 40.024 . Afhankelijk van uw inkomen kunt u huurtoeslag krijgen, dit kunt u nagaan bij de belastingdienst. Bij interesse zien wij graag uw inschrijving tegemoet!

Interesse in 't Landje 50?

De huurwoning aan 't Landje 50 in Opperdoes is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten