menu
Home » Woning huren » t Kampje

t Kampje - Loenen aan de Vecht

Per direct hebben wij meerdere appartementen in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. De appartementen zijn gelegen aan de Driehovenlaan en de Ter Beekhof in complex 't Kampje Lees meer
TE HUUR

€ 415 - € 649

  • Aantal huurwoningen
    71
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Per direct hebben wij meerdere appartementen in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. De appartementen zijn gelegen aan de Driehovenlaan en de Ter Beekhof in complex 't Kampje en hebben een huurprijs tussen € 453,- en € 625,- per maand. De verschillende type 1- en 2-kamerappartementen hebben een oppervlakte van circa 27 m² tot circa 54 m² en zijn allemaal gelijkvloers. Elk appartement is voorzien van een inbouwkeuken en aparte badkamer.

Wonen in 't Kampje in Loenen aan de Vecht is:
- Gezellig samen oud worden
- Veel voorzieningen, waaronder een bibliotheek in het gebouw
- Prachtige omgeving voorzien van enorm veel groen en water, op loopafstand van de Vecht
- Regelmatig sociale huurwoningen beschikbaar
- Zorgmogelijkheden door aanwezige zorgverlener

't Nieuwe Kampje
’t nieuwe Kampje is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, zorgbehoevende mensen en (relatief) jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t nieuwe Kampje is dan ook meer dan een woonvoorziening. Het is de plek waar ouderen ‘happy ouwer’ worden. Een belangrijke sociale voorziening voor Loenen aan de Vecht. Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is.

't Kampje is een thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen , zorgbehoevende mensen en relatief jonge huurders. Het complex is voorzien van een sfeervolle tuin, ruime entree, meerdere zitkamers en zelfs een bibliotheek! De appartementen zijn gelegen om een sfeervolle binnentuin met grote vijver en dat ook nog eens gelegen in een geliefde rustige en zeer groene en waterrijke omgeving!

Inschrijven
- Digitale inschrijving is mogelijk via onze website, hierbij dienen persoonlijke documenten te worden aangeleverd;
- Alleen inschrijvingen met een persoonlijke motivatiebrief én een recente inkomensverklaring worden in behandeling genomen.
- Het betreft enkel sociale huurwoningen, er zijn mogelijkheden voor huurtoeslag.
- Er is sprake van een speciale toewijzingsprocedure inclusief toewijzingscommissie, hierover zal u geïnformeerd worden nadat u zich heeft ingeschreven.

Wilt u meer informatie? Laat het ons weten zodat wij u kunnen voorzien van de brochure en extra informatie! Wilt u alvast op afstand een kijkje nemen in dit sfeervolle gebouw, maak dan gebruik van onze virtuele rondleiding; https://my.matterport.com/show/?m=deXMAEXf1a9

Ja, ik heb interesse in t Kampje

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten