menu
Home » Woning huren » t Kampje

t Kampje - Loenen aan de Vecht

Per direct hebben wij meerdere appartementen in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. De appartementen zijn gelegen aan de Driehovenlaan en de Ter Beekhof in complex 't Kampje Lees meer
TE HUUR

€ 415 - € 649

  • Aantal huurwoningen
    71
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Per direct hebben wij meerdere appartementen in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. De appartementen zijn gelegen aan de Driehovenlaan en de Ter Beekhof in complex 't Kampje en hebben een huurprijs tussen € 453,- en € 625,- per maand. De verschillende type 1- en 2-kamerappartementen hebben een oppervlakte van circa 27 m² tot circa 54 m² en zijn allemaal gelijkvloers. Elk appartement is voorzien van een inbouwkeuken en aparte badkamer.
t Nieuwe Kampje
’t nieuwe Kampje is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, zorgbehoevende mensen en (relatief) jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t nieuwe Kampje is dan ook meer dan een woonvoorziening. Het is de plek waar ouderen ‘happy ouwer’ worden. Een belangrijke sociale voorziening voor Loenen aan de Vecht. Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is.

Wonen in 't Kampje in Loenen aan de Vecht is:
- Gezellig samen oud worden
- Veel voorzieningen, waaronder een bibliotheek in het gebouw
- Prachtige omgeving voorzien van enorm veel groen en water, op loopafstand van de Vecht
- Regelmatig sociale huurwoningen beschikbaar
- Zorgmogelijkheden door aanwezige zorgverlener

't Kampje is een thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen , zorgbehoevende mensen en relatief jonge huurders. Het complex is voorzien van een sfeervolle tuin, ruime entree, meerdere zitkamers en zelfs een bibliotheek! De appartementen zijn gelegen om een sfeervolle binnentuin met grote vijver en dat ook nog eens gelegen in een geliefde rustige en zeer groene en waterrijke omgeving!

Inschrijven
- Inkomensrichtlijnen -
- Voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen. De inkomensgrenzen 2024 kunt u vinden via https://www.volkshuisvestingnederland.nl/actueel/nieuws/2023/12/06/indexering-inkomens-voor-woningtoewijzing-verkoopregels-en-passend-toewijzen-2024.
Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning?-
Bent u enthousiast geworden over deze woning en voldoet u aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf u dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende. Alleen inschrijvingen met een persoonlijke motivatiebrief én een recente inkomensverklaring worden in behandeling genomen.
Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.
Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht u niets hebben vernomen, dan bent u helaas niet geselecteerd. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer u zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we u aan om meerdere voorkeuren door te geven indien u in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

- Goed om te weten -
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in t Kampje

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten