menu
Home » Woning huren » de Vree 10

de Vree 10 - Wapenveld

Op zeer korte termijn beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement gelegen op de eerste verdieping nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving! Complex Huize Rehoboth Lees meer
TE HUUR

€ 772 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 185.00
 • Gebruiksoppervlakte
  56 m²
 • Woonoppervlakte
  56 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

Op zeer korte termijn beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement gelegen op de eerste verdieping nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving!

Complex Huize Rehoboth II is direct verbonden met het woonzorgcentrum Rehoboth, waar u indien nodig zorg kunt inkopen. Het is een sfeervol complex met diverse appartementen, de meeste komen uit op een overdekt binnenplein die ook weer via een binnen doorgang is verbonden met het woonzorgcentrum.

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Het seniorencomplex is gelegen aan de rand van het centrum van Wapenveld en vanuit uw appartement wandelt of fietst u zo het bos in of het gezellige centrum (met de alledaagse faciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik) in.

Het appartement heeft een ruime woonkamer, keuken en slaap- en badkamer. Op uw eigen balkon kunt u heerlijk genieten van de zon. Er is een lift in het gebouw aanwezig. Uw fietst stalt u in een collectieve fietsenberging, uw auto kunt u kwijt op de gezamenlijke parkeerplaatsen die behoren tot het complex en openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde.

Doordat dit een seniorenappartement betreft in de sociale sector, hierbij hanteren wij het passend toewijzen vanuit de overheid. Om in aanmerking te kunnen komen dient het huishoudinkomen bij een éénpersoonshuishouden tussen de € 25.475 en de € 44.035 en voor een tweepersoonshuishouden tussen de € 34.575 en de € 48.625 te zijn.
Wilt u ook graag fijn wonen in Huize Rehoboth II? Dan zien wij graag de volledige inschrijving met uw meest recente inkomensverklaring of definitieve belastingaanslag van de belastingdienst tegemoet!

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in de Vree 10?

De huurwoning aan de Vree 10 in Wapenveld is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten