menu
Home » Woning huren » Zwaardvegerstraat 296

Zwaardvegerstraat 296 - Zwolle

Nu te huur met huurkorting gedurende 1 jaar!* Ruim 4-kamerappartement op de derde verdieping met riant uitzicht en nieuwe keuken met inbouwapparatuur! Een bijzonder mooie locatie, grenzend aan het Zwarte Lees meer
TE HUUR

1.043

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 72.00
 • Gebruiksoppervlakte
  148 m²
 • Woonoppervlakte
  148 m²
 • Status
  Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Nu te huur met huurkorting gedurende 1 jaar!*

Ruim 4-kamerappartement op de derde verdieping met riant uitzicht en nieuwe keuken met inbouwapparatuur! Een bijzonder mooie locatie, grenzend aan het Zwarte Water en het stadspark. Gelegen in de Parkbuurt op loopstand van winkelcentrum Stadshagen, met al haar voorzieningen.

Via de hal komt u dit appartement binnen. De woonkamer is erg licht door de grote raampartijen en biedt rechtstreeks toegang tot het balkon op het westen. Halfopen keuken, 3 slaapkamers van 26, 8 en 16 m2. Badkamer voorzien van ligbad, douche en 2e toilet. Inpandige berging met wasmachineaansluiting. Het appartement beschikt over een balkon op het westen.

Het appartement op deze locatie heeft allure en is een perfecte optie voor diegenen die graag onbezorgd willen wonen. In de kelder van het gebouw is een berging opgenomen. In het complex is een lift aanwezig. Dit appartement heeft tevens een eigen inpandige parkeergarage.

De omgeving:
De stad Zwolle is met haar 110.000 inwoners de levendige hoofdstad van de provincie Overijssel. Deze imposante, historische stad dateert vanuit de negende eeuw.

Halverwege de 15e en 16e eeuw groeide de aan de IJssel gelegen stad uit tot een van de belangrijkste Hanzesteden. In deze tijd kende de stad zijn grootste bloeiperiode en nog veel monumentale gebouwen en vestingwerken zijn nog geheel intact. Naast deze rijke historie, heeft de stad nog meer te bieden. De aantrekkelijke binnenstad biedt alle uitgaansmogelijkheden die u maar kunt wensen zoals restaurants, cafés, een schouwburg en bioscopen.

Ook op het gebied van natuur heeft Zwolle veel in huis. Waterrijke natuurgebieden, het groen Salland, de bossen van de Veluwe en het rivierlandschap van de IJssel.

Zwolle biedt een breed scala aan onderwijsvoorziening voor zowel voorgezet, als hoger beroepsonderwijs. In Zwolle is de Christelijke Hogeschool Windesheim gevestigd, waarmee meer dan 10.000 studenten onderwijs volgen bij de verschillende faculteiten. In de loop der jaren zijn diverse wijken aanzienlijk uitgebreid. De nieuwste wijken zijn Hanzeland en Stadshagen.

Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient u te voldoen aan inkomensvoorwaarden. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen via verhuur@vanderlinden.nl of telefonisch via 036-5330077.

*de genoemde huurprijs is reeds inclusief huurkorting en exclusief servicekosten. De huurkorting bedraagt € 100,00 per maand gedurende 12 maanden. Uiterlijke huuringang 1 december 2014.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Zwaardvegerstraat 296

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten