menu
Home » Woning huren » Zuidpoolsingel 249

Zuidpoolsingel 249 - Alphen aan den Rijn

Ruim tweekamer appartement in een voormalig kantorengebouw dat is gerenoveerd tot een appartementencomplex speciaal voor starters. Per 1 juli 2022 komt dit ruime tweekamer appartement gelegen op de derde Lees meer
TE HUUR

€ 990 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 140.00
 • Gebruiksoppervlakte
  50 m²
 • Woonoppervlakte
  50 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Ruim tweekamer appartement in een voormalig kantorengebouw dat is gerenoveerd tot een appartementencomplex speciaal voor starters.

Per 1 juli 2022 komt dit ruime tweekamer appartement gelegen op de derde verdieping beschikbaar voor de verhuur. De woning is voorzien van een hoog afwerkingsniveau en beschikt over een nette PVC-vloer, gordijnen, een luxe keuken met inductiekookplaat, berging met wasmachine-aansluiting en een doucheruimte met separaat toilet.

Het complex beschikt over een grote gemeenschappelijke buitenruimte met meubilering waar iedere bewoner gebruik van kan maken, maar ook over een beveiligde fietsenstalling en afgesloten parkeerkelder. Een gemeenschappelijke gym maakt het woongenot compleet.

Bijzonderheden Zuidpoolsingel 249
- De woning komt per 1 juli 2022 beschikbaar
- Het betreft een tweekamer appartement
- Gelegen op de derde verdieping
- Woonoppervlakte ca. 50 m²
- Voorzien van PVC-vloer en gordijnen
- Inpandige berging aanwezig
- Lift aanwezig in het complex
- Grote gemeenschappelijke buitenruimte
- Beveiligde fietsenstalling
- Afgesloten parkeerkelder
- Optie om parkeerplaats bij te huren
- Gemeenschappelijke gym aanwezig
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inkomensrichtlijnen
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3,5 keer de vermelde huurprijs te zijn
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 3 keer de huurprijs
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of wil je meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

Goed om te weten
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf

Unieke bewoners-app
In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Zuidpoolsingel 249?

De huurwoning aan Zuidpoolsingel 249 in Alphen aan den Rijn is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten