menu
Home » Woning huren » Zeeduinweg 322

Zeeduinweg 322 - Almere

De Boei De 57 appartementen in appartementencomplex De Boei liggen verdeeld over negen verdiepingen en hebben een oppervlakte van 70 m2 of 75 m2 en worden gekenmerkt door een hoog afwerkingniveau. Ze Lees meer
TE HUUR

€ 1.010 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 35.00
 • Gebruiksoppervlakte
  58 m²
 • Woonoppervlakte
  58 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

De Boei

De 57 appartementen in appartementencomplex De Boei liggen verdeeld over negen verdiepingen en hebben een oppervlakte van 70 m2 of 75 m2 en worden gekenmerkt door een hoog afwerkingniveau. Ze bieden allemaal twee slaapkamers, een ruime lichte woonkamer én een heerlijke buitenruimte. De transparante balkons zorgen voor een maximale beleving van de schitterende omgeving. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, een open keuken met een luxe uitgevoerde inbouwkeuken , badkamer (Villeroy & Boch), toilet en een berging met wasmachine- en drogeraansluitingen.

In ondergelegen parkeergarage huur je je eigen parkeerplaats. Deze is gekoppeld aan het appartement. Vanuit de parkeergarage heeft u rechtstreeks toegang tot het appartementencomplex.

DUIN is zeer gunstig gelegen, op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam en door het station Almere Poort is ook de verbinding met het openbaar vervoer zeer goed.


Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Zeeduinweg 322

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten