menu
Home » Woning huren » Zeeburgerkade 1306

Zeeburgerkade 1306 - Amsterdam

Huren per 01-12-2020 Prachtig appartement van circa 105m² aan de Zeeburgerkade Cruquius in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Lees meer
TE HUUR

€ 1.930 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 60.00
 • Gebruiksoppervlakte
  105 m²
 • Woonoppervlakte
  105 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Huren per 01-12-2020

Prachtig appartement van circa 105m² aan de Zeeburgerkade

Cruquius in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit en duurzaamheid. En het omringende water speelt een hoofdrol op Cruquius met zijn nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven. Een geweldige nieuwe plek in Amsterdam.

Zeeburgerkade 1306:
> 3-kamerappartement op de 5e verdieping
> Ruime woonkamer met uitzicht op het water
> 2 slaapkamers
> Badkamer met bad, douchehoek en dubbele wastafels
> Separaat toilet
> Berging met aansluiting wasmachine en droger
> Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van een parkeerplaats
> € 60,- servicekosten p/m

Om in aanmerking te komen voor deze woning is het goed te weten dat wij een inkomensrichtlijnen hanteren. Voor deze woning geldt een minimaal maandinkomen van [4x] de maandelijkse netto huurprijs (4 x 1.000 = € 4.000). De netto huurprijs, oftewel kale huurprijs, is de huurprijs exclusief servicekosten.

De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd. Opzegtermijn voor de huurder bedraagt 1 maand met in achtneming van de minimale huurperiode van 12 maanden.
De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.

Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Ga dan naar vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende. Wij nemen dan contact met je op voor het vervolg van de procedure.

> De getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf. Enkel ter impressie

Interesse in Zeeburgerkade 1306?

De huurwoning aan Zeeburgerkade 1306 in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten