menu
Home » Woning huren » Zandpoort (De Alliantie)

Zandpoort (De Alliantie) - Almere

Verhuur van Zandpoort fase 2 is gestart! 14 energiezuinige eengezinswoningen in Almere Poort, inschrijven is nu mogelijk via www.vanderlinden.nl en kan tot en met 27 december 2020. Voorwaarden om te Lees meer
TE HUUR

€ 956 - € 977

  • Aantal huurwoningen
    37
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Verhuur van Zandpoort fase 2 is gestart! 14 energiezuinige eengezinswoningen in Almere Poort, inschrijven is nu mogelijk via www.vanderlinden.nl en kan tot en met 27 december 2020.

Voorwaarden om te huren
Kandidaten die een sociale huurwoning achter laten krijgen voorrang, dit bevordert de doorstroom en dat vinden wij belangrijk. Wij hebben in dit project mogen ervaren dat er veel interesse is bij sociale huurders om vanuit een sociale huurwoning deze doorstroomstap te maken. Vanwege deze interesse, vragen wij u uitsluitend te reageren wanneer u een sociale huurwoning achterlaat in Almere, Amsterdam of de Gooi- en Vechtstreek. Indien er meerdere geschikte kandidaten zijn, geven wij voorrang aan gezinnen met kinderen in verband met het type woning.

Inkomenseis
Het bruto jaarinkomen dient minimaal 45x de huurprijs te zijn. Heeft u een partner? Dan telt dat inkomen voor 100% mee in de berekening.

Toewijzing
Indien u in aanmerking komt voor een van de beschikbare woningen in het project Zandpoort nemen wij contact met u op. Alleen complete aanvragen met documenten van mensen die een sociale huurwoning achterlaten worden in behandeling genomen.

Almere Poort
Door de prachtige ligging van Almere Poort, aan het water en het bos, kun je er verrassend wonen. Nieuwe wijken zijn in de maak waar groen en gezond wonen de standaard is, Zandpoort is daar een voorbeeld van. Naast wooncomfort heeft Almere Poort nog veel meer te bieden. Zo heeft Almere Poort een mooi strand en een prachtige jachthaven die samen een scala aan watersportmogelijkheden bieden. Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en 't Gooi en heeft een eigen NS station en een goede busverbinding met de andere delen van Almere.

De woningen
- 14 eengezinswoningen (zowel eind- als tussenwoningen)
- Gelegen in de Henrik Robertstraat
- Huurprijs tussen € 955,50 en € 971,25 per maand exclusief servicekosten
- Duurzaam gebouwd en allen voorzien van zonnepanelen
- Voorzien van een luxe keuken en badkamer
- Een eigen achtertuin met losstaande berging
- 3 slaapkamers én een ruime zolder

Prognose oplevering
Wij verwachten dat deze woningen in februari 2021 worden opgeleverd. Let op: dit is een prognose en kan nog veranderen door bijvoorbeeld weersomstandigheden of door het aanleveren van bouwmaterialen.


Heeft u naar aanleiding van deze advertentie vragen? Dan kunt u een mail sturen naar verhuur@vanderlinden.nl

Hoewel deze advertentie met zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Zandpoort (De Alliantie)

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten