menu
Home » Woning huren » Zandpoort (De Alliantie)

Zandpoort (De Alliantie) - Almere

Verhuur van Zandpoort is gestart! 23 energiezuinige eengezinswoningen in project Zandpoort te Almere Poort, inschrijven nu mogelijk via www.vanderlinden.nl Voorwaarden om te huren Er zijn voorwaarden Lees meer
TE HUUR

€ 956 - € 977

  • Aantal huurwoningen
    23
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Verhuur van Zandpoort is gestart! 23 energiezuinige eengezinswoningen in project Zandpoort te Almere Poort, inschrijven nu mogelijk via www.vanderlinden.nl

Voorwaarden om te huren
Er zijn voorwaarden verbonden aan het huren van een woning binnen Almere Zandpoort. Hierbij kijken wij onder andere naar jouw of jullie bruto maandinkomen en de huidige woonsituatie. Om die reden vragen wij jou om de gevraagde documenten te uploaden in jouw dossier op de website van Van der Linden.

De voorwaarden zijn als volgt:
- Inkomensrichtlijn (er geldt geen maximaal inkomen):
1 persoon: 45 x de kale huurprijs = Bruto jaarinkomen
2 personen: 45 x de kale huurprijs = Bruto jaarinkomen (bruto jaarinkomen van partner wordt voor 100% meegerekend in de inkomenstoetsing)

Voorbeeld: Bij een maandelijkse huur van € 955,- dient het minimale bruto jaarinkomen (1 of 2 personen) € 42.975,- te zijn (45 x € 955,- = € 42.975,-)

Deze inkomensnorm geldt ook voor zelfstandigen.

- Voorrang woningen Zandpoort:
U heeft voorrang op deze woningen wanneer u een sociale huurwoning achterlaat in Almere, Amsterdam of de Gooi- en Vechtstreek en u thuiswonende kinderen heeft.

Almere Poort
Door de prachtige ligging van Almere Poort, aan het water en het bos, kun je er verrassend wonen. Nieuwe wijken zijn in de maak waar groen en gezond wonen de standaard is, Zandpoort is daar een voorbeeld van.

Naast wooncomfort heeft Almere Poort nog veel meer te bieden. Zo heeft Almere Poort een mooi strand en een prachtige jachthaven die samen een scala aan watersportmogelijkheden bieden. Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en 't Gooi en heeft een eigen NS station en een goede busverbinding met de andere delen van Almere. In Almere Poort bouwen mensen samen aan een nieuw stadsdeel. Dát schept een band.

De woningen
- 23 eengezinswoningen (zowel hoek- als tussenwoningen)
- Gelegen in de straten Zilveren Medaillepad, Jaques Lebrunstraat en Zomerspelenstraat
- Huurprijs tussen € 955, - en € 971,- per maand exclusief servicekosten
- Duurzaam gebouwd en allen voorzien van eigen zonnepanelen
- Voorzien van een luxe keuken en badkamer
- Een eigen achtertuin met losstaande berging
- 3 slaapkamers én een ruime zolder

Prognose oplevering
De verhuur van dit nieuwbouwproject is eind juli gestart, inschrijven is dus mogelijk. Wij verwachten dat alle woningen eind 2020 worden opgeleverd. Let op: dit is een prognose en kan nog veranderen door bijvoorbeeld weersomstandigheden of door het aanleveren van bouwmaterialen.

Vragen?
Zijn er nog vragen of wenst u hulp bij het inschrijven? Neem dan gerust contact op met het verhuurteam van Zandpoort.

Ja, ik heb interesse in Zandpoort (De Alliantie)

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten