menu
Home » Woning huren » Zandbergenlaan 140

Zandbergenlaan 140 - Amersfoort

** Per direct beschikbaar: prachtige, geheel gerenoveerd appartementen voor 55+ ers in de Amerrank. ** - Vrijheid, , eigenwaarde en zelfstandigheid - De Amerrank is een omgeving waar vrijheid, eigenwaarde Lees meer
TE HUUR

€ 879 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 50.00
 • Gebruiksoppervlakte
  58 m²
 • Woonoppervlakte
  58 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

** Per direct beschikbaar: prachtige, geheel gerenoveerd appartementen voor 55+ ers in de Amerrank. **

- Vrijheid, , eigenwaarde en zelfstandigheid -
De Amerrank is een omgeving waar vrijheid, eigenwaarde en zelfstandigheid centraal staat. Een plek waar men elkaar ontmoet en iets voor elkaar betekent. Voor mensen die misschien een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar u fijn en betaalbaar kunt wonen. De Amerrank is een plek waar mensen samen leuke dingen doen en waar men naar elkaar omkijkt.

- Omgeven door groen aan de rand van Amersfoort -
De Amerrank is ideaal gelegen aan de rand van Amersfoort in het groenrijke gebied Nimmerdor.
Het levendige centrum van Amersfoort is op 10 minuten afstand en goed bereikbaar met het openbaar vervoer dat voor de deur stopt. De A28 is binnen enkele minuten met de auto te bereiken dus ideaal voor familie en vrienden die op bezoek komen. Er is een mogelijkheid tot thuiszorg in het complex en er is een huisarts op 5 minuten afstand.

- Kenmerken Zandbergenlaan 140 -
2-kamerappartement (1 slaapkamer).
Beschikbaar in overleg.
Gelegen op 4e verdieping
Inpandige berging
Balkon
Gerenoveerd in 2020. Keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd.
Voldoet aan de woonkeur-norm (rollator-geschikt)
Politie keurmerk veilig woningen.
Voorzien van een HR cv-ketel, slimme meter en HR++ beglazing
Oppervlakte circa 48 m2
Voorschot servicekosten: € 60,- per maand
De woning is voorzien van energielabel A

- Inkomensrichtlijnen-

voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een minimale en een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen. De inkomensgrenzen 2024 kunt u vinden via https://www.volkshuisvestingnederland.nl/actueel/nieuws/2023/12/06/indexering-inkomens-voor-woningtoewijzing-verkoopregels-en-passend-toewijzen-2024.
Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? -

Bent u enthousiast geworden over deze woning en voldoet u aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf u dan in via vanderlinden.nl. als woningzoekende.
Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.
Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht u niets hebben vernomen dan bent u helaas niet geselecteerd. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer u zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we u aan om meerdere voorkeuren door te geven indien u in meerdere woningen geïnteresseerd bent.


- Goed om te weten -

- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
-De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.
Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Zandbergenlaan 140

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten