menu
Home » Woning huren » Zandbergenlaan 134

Zandbergenlaan 134 - Amersfoort

Per februari 2021 beschikbaar: prachtige, geheel gerenoveerde appartementen voor 55+ ers in de Amerrank. - Vrijheid, , eigenwaarde en zelfstandigheid - De Amerrank is een omgeving waar vrijheid, eigenwaarde Lees meer
TE HUUR

€ 763 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 60.00
 • Gebruiksoppervlakte
  65 m²
 • Woonoppervlakte
  65 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

Per februari 2021 beschikbaar: prachtige, geheel gerenoveerde appartementen voor 55+ ers in de Amerrank.

- Vrijheid, , eigenwaarde en zelfstandigheid -
De Amerrank is een omgeving waar vrijheid, eigenwaarde en zelfstandigheid centraal staat. Een plek waar men elkaar ontmoet en iets voor elkaar betekent. Voor mensen die misschien een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar u fijn en betaalbaar kunt wonen. De Amerrank is een plek waar mensen samen leuke dingen doen en waar men naar elkaar omkijkt.

- Omgeven door groen aan de rand van Amersfoort -
De Amerrank is ideaal gelegen aan de rand van Amersfoort in het groenrijke gebied Nimmerdor.
Het levendige centrum van Amersfoort is op 10 minuten afstand en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De A28 is binnen enkele minuten met de auto te bereiken dus ideaal voor familie en vrienden die op bezoek komen.

- Drie verschillende types appartementen -
In totaal zijn er 53 appartementen beschikbaar, bestaande uit 35 2-kamerappartementen en 18 3-kamerappartementen. De appartementen variëren in oppervlakte tussen de 58 en 72m2 en hebben allen een eigen buitenruimte. Alle woningen zijn in 2020 volledig gerenoveerd en voldoen aan de woonkeur-norm (rollator-geschikt) en het politie keurmerk veilig wonen. De keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd. De woning is verder voorzien van een nieuwe HR cv-ketel, slimme meter en HR ++ beglazing.

• Voorschot servicekosten: € 60,- per maand
• De woning is voorzien van energielabel A

- Hoe kan ik mij inschrijven voor een appartement? -
Wilt u een appartement huren? Dan dient u zich eerst bij WoningNet Regio Eemvallei in te schrijven. Het inschrijven kost eenmalig € 25,- . Inschrijven kan via de website: www.woningneteemvallei.nl

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

U kunt hier een proefberekening maken: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/toeslagen/content/hulpmiddel-proefberekening-toeslagen

Plattegrond

Interesse in Zandbergenlaan 134?

De huurwoning aan Zandbergenlaan 134 in Amersfoort is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten