menu
Home » Woning huren » Willem Bontekoestraat 6

Willem Bontekoestraat 6 - Almere

Speelse woning te huur in de Oostvaardersbuurt. Indeling: Deze geschakelde woningen beschikken over een ruime woonkamer met een aparte keuken, tevens heeft elke woning een eigen oprit. Op de eerste Lees meer
TE HUUR

€ 850 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  116 m²
 • Woonoppervlakte
  116 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Speelse woning te huur in de Oostvaardersbuurt.

Indeling:
Deze geschakelde woningen beschikken over een ruime woonkamer met een aparte keuken, tevens heeft elke woning een eigen oprit.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een wastafelcombinatie, een douche en een tweede toilet.

De zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap en biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer. Op de zolder vindt u de CV/ warmwatervoorziening en alle aansluitingen voor wasautomaten.

Omgeving:
De geschakelde woningen liggen in de Oostvaardersbuurt aan de Willem Bontekoestraat. Het is een woonbuurt die het dichtst bij Almere Buiten ligt. Hier zijn veel voorzieningen aanwezig zoals een uitgebreid shopping centre, supermarkten en restaurants. Tevens bevinden zich in de omgeving diverse scholen. Belangrijk pluspunt van deze wijk is de directe aansluiting naar de rijksweg A6 en de nabij gelegen voorzieningen zoals het winkelcentrum, NS-station en Doe Mere. Tevens is er een goede busverbinding aanwezig.

De getoonde foto's zijn een impressie van de wijk en omgeving. Plattegronden kunnen een gespiegelde variant betreffen van de woning.

Ja, ik heb interesse in Willem Bontekoestraat 6

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten