menu
Home » Woning huren » Westerstraat

Westerstraat - Enschede

Regelmatig te huur: 2-, 3- en 4-kamer appartementen tegenover het G.J. van Heekpark/van Lochemspark. U woont in de stad en toch nabij veel groen! De appartementen hebben een woonoppervlak v.a. 60 m2 en Lees meer
TE HUUR

€ 546 - € 759

  • Aantal huurwoningen
    154
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Beschikbare woningen

Beschikbaar
Boterstraat 33 - Oldenzaal€ 741 per maand

Over de woning

Regelmatig te huur: 2-, 3- en 4-kamer appartementen tegenover het G.J. van Heekpark/van Lochemspark.

U woont in de stad en toch nabij veel groen! De appartementen hebben een woonoppervlak v.a. 60 m2 en beschikken allen over een individuele cv-ketel. Daarnaast zijn alle appartementen via de lift toegankelijk.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeermogelijkheden op gemeenschappelijk terrein. Het complex heeft een gunstige ligging ten opzichte van het gezellige centrum van Enschede en diverse uitvalswegen.


De indeling:

- entree;
- 1, 2 of 3 slaapkamers
- badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting;
- ruime woonkamer;
- open keuken;
- balkon;
- in de kelder bevinden zich separate individuele bergingen.

Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen mininaal 4 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem!

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een bezichtiging.
Wij verhuren niet aan meerdere studenten of woning delers.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op http://www.vanderlinden.nl . Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bellen op 036-5330077 of per mail uw vraag sturen verhuur@vanderlinden.nl.

Ja, ik heb interesse in Westerstraat

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Zet mij op de wachtlijst
Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten