menu
Home » Woning huren » Westerstraat 268

Westerstraat 268 - Enschede

Beschikbaar 3-kamer appartementen tegenover het G.J. van Heekpark/van Lochemspark. U woont in de stad en toch nabij veel groen! Dit appartementen heeeft een woonoppervlak van circa 79m2 en beschikt over Lees meer
TE HUUR

€ 737 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 26.00
 • Gebruiksoppervlakte
  80 m²
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Beschikbaar 3-kamer appartementen tegenover het G.J. van Heekpark/van Lochemspark.

U woont in de stad en toch nabij veel groen! Dit appartementen heeeft een woonoppervlak van circa 79m2 en beschikt over een individuele cv-ketel. Daarnaast zijn alle appartementen via de lift toegankelijk.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeermogelijkheden op gemeenschappelijk terrein. Het complex heeft een gunstige ligging ten opzichte van het gezellige centrum van Enschede en diverse uitvalswegen.

De indeling:

- entree;
- 2 slaapkamers
- badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting;
- ruime woonkamer;
- open keuken;
- balkon;
- in de kelder bevinden zich separate individuele bergingen.

Om voor deze woning in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen minimaal 4 maal de netto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem! Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar je netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van je netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.Wij verhuren niet aan meerdere studenten of woning delers.

De getoonde foto's geven een impressie en hoeven niet van het nu beschikbare appartement te zijn.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op http://www.vanderlinden.nl . Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bellen op 088 533 00 00 of per mail uw vraag sturen verhuur@vanderlinden.nl. Wij verhuren niet aan meerdere studenten of woning delers. De getoonde foto's geven een impressie en hoeven niet van het nu beschikbare appartement te zijn.

Ja, ik heb interesse in Westerstraat 268

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten