menu
Home » Woning huren » Westerstraat 206

Westerstraat 206 - Enschede

3-kamer appartementen tegenover het G.J. van Heekpark/van Lochemspark te huur. U woont in de stad en toch nabij veel groen! De appartementen hebben een woonoppervlak v.a. 60 m2 en beschikken allen over Lees meer
TE HUUR

€ 720 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 26.00
 • Gebruiksoppervlakte
  79 m²
 • Woonoppervlakte
  79 m²
 • Status
  Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

3-kamer appartementen tegenover het G.J. van Heekpark/van Lochemspark te huur.

U woont in de stad en toch nabij veel groen! De appartementen hebben een woonoppervlak v.a. 60 m2 en beschikken allen over een individuele cv-ketel. Daarnaast zijn alle appartementen via de lift toegankelijk.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeermogelijkheden op gemeenschappelijk terrein. Het complex heeft een gunstige ligging ten opzichte van het gezellige centrum van Enschede en diverse uitvalswegen.

De indeling:
- entree;
- 1, 2 of 3 slaapkamers
- badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting;
- ruime woonkamer;
- open keuken;
- balkon;
- in de kelder bevinden zich separate individuele bergingen.

Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen mininaal 4 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem!

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een bezichtiging. Wij verhuren niet aan meerdere studenten of woning delers.

De getoonde foto's zijn een impressie en hoeven niet van dit object te zijn.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op http://www.vanderlinden.nl . Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bellen op 036-5330077 of per mail uw vraag sturen verhuur@vanderlinden.nl.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Interesse in Westerstraat 206?

De huurwoning aan Westerstraat 206 in Enschede is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten