menu
Home » Woning huren » Westerstraat 140

Westerstraat 140 - Enschede

Binnenkort te huur: praktisch appartement met 3 slaapkamers. U woont in de stad en toch nabij veel groen! Dit appartementen heeft een woonoppervlak v.a. 90 m2 en beschikt over een individuele cv-ketel. Lees meer
TE HUUR

€ 744 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 26.00
 • Gebruiksoppervlakte
  89 m²
 • Woonoppervlakte
  89 m²
 • Status
  Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Binnenkort te huur: praktisch appartement met 3 slaapkamers.

U woont in de stad en toch nabij veel groen! Dit appartementen heeft een woonoppervlak v.a. 90 m2 en beschikt over een individuele cv-ketel. Uiteraard is er een lift aanwezig in het gebouw.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeermogelijkheden op gemeenschappelijk terrein. Het complex heeft een gunstige ligging ten opzichte van het gezellige centrum van Enschede en diverse uitvalswegen.


De indeling:

- entree;
- 3 slaapkamers
- badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting;
- ruime woonkamer;
- open keuken;
- balkon;
- in de kelder bevinden zich separate individuele bergingen.

Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen minimaal 4 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem!

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een bezichtiging.
Wij verhuren niet aan meerdere studenten of woning delers. De getoonde foto's geven een impressie en hoeven niet van het nu beschikbare appartement te zijn.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Westerstraat 140

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten