menu
Home » Woning huren » Westerstraat 116

Westerstraat 116 - Enschede

Te huur: 2-kamer appartementen tegenover het G.J. van Heekpark/van Lochemspark. U woont in de stad en toch nabij veel groen! De appartementen hebben een woonoppervlak v.a. 60 m2 en beschikken allen over Lees meer
TE HUUR

€ 540 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 26.00
 • Gebruiksoppervlakte
  54 m²
 • Woonoppervlakte
  54 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Te huur: 2-kamer appartementen tegenover het G.J. van Heekpark/van Lochemspark.

U woont in de stad en toch nabij veel groen! De appartementen hebben een woonoppervlak v.a. 60 m2 en beschikken allen over een individuele cv-ketel. Daarnaast zijn alle appartementen via de lift toegankelijk.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeermogelijkheden op gemeenschappelijk terrein. Het complex heeft een gunstige ligging ten opzichte van het gezellige centrum van Enschede en diverse uitvalswegen.

De indeling:

- entree;
- 1, 2 of 3 slaapkamers
- badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting;
- ruime woonkamer;
- open keuken;
- balkon;
- in de kelder bevinden zich separate individuele bergingen.

De getoonde binnenfoto's zijn een impressie en hoeven niet van een nu beschikbaar appartement te zijn.

Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen minimaal 4 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem!

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen.Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bellen op 088 533 00 00.

Ja, ik heb interesse in Westerstraat 116

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten